Банк російського олігарха Фрідмана зробив на Миколая творчий подарунок меру Львова Садовому

15:59 18 грудня 2020 р.

Фото до новини

Першу локацію мережі AHUB для клієнтів Альфа-Банку відкрито на площі Ринок у Львові.

Альфа-Банк Україна 18 грудня представив багатофункціональний простір з коворкінгом, переговорними кімнатами та освітньою програмою, яка завдяки онлайн-трансляціям буде доступна у будь-якому куточку України та світу, пише DailyLviv.

В AHUB є relax-кімната, де арома- та звукові ефекти сприятимуть підвищенню працездатності або допоможуть гостям розслабитись. А у stress-кімнаті хабу відвідувачі зможуть зняти напругу та відновити сили після зустрічей. Доповнена реальність у дизайні та інтер’єрі налаштовуватиме на творчий лад та креативне мислення. А на додаток в AHUB-барі підібране оптимальне й корисне меню та завжди є смачна кава.

Окрім доступу до бізнес-простору, AHUB пропонує клієнтам Альфа-Банку Україна освітню програму: тематичні офлайн- та онлайн-заходи, до яких клієнти зможуть приєднатися з будь-якої точки України та світу.

Невід’ємною частиною дизайну інтер’єру простору, розташованого у будівлі XVI століття, стали витинанки львівської мисткині Дарії Альошкіної. Роботи мисткині-новаторки вже були представлені по всьому світу – від Польщі до США та Японії. Зокрема, витинанки Дарії прикрашали штаб-квартиру ООН у Швейцарії.

Нагадаємо, що російський олігарх Міхаїл Фрідман, власник Альфа-Банку, народився у Львові і віддавна підтримує дружні взаємини з міським головою Львова Андрієм Садовим (на фото).

18 грудня міський бюджет Львова послухають. А коли обговорять з громадськістю?

Міський бюджет Львова збіднів через коронавірус на 400 млн грн

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів