18 грудня міський бюджет Львова послухають. А коли обговорять з громадськістю?

21:09 17 грудня 2020 р.

Фото до новини

У п’ятницю, 18 грудня, у великій сесійній залі Львівської міської ради о 12 годині відбудуться слухання щодо бюджету Львівської МТГ на 2021 рік.

«Завтра, 18 грудня, для депутатів Львівської міської ради буде проведено бюджетні слухання та детальне обговорення проекту бюджету на 2021 рік. Представлення відбудеться за участю заступників міського голови та директорів департаментів Львівської міської ради», — інформують в управлінні «Секретаріат ради».

Про це пресслужба ЛМР повідомила DailyLviv.

17 грудня виконавчий комітет ЛМР прийняв низку бюджетних рішень, зокрема «Про внесення змін до міського бюджету м Львова на 2020 рік» та рішення «Про бюджет Львівської міської територіальної громади на 2021 рік».

Оскільки це оголошення опубліковане на офіційному сайті Львівської міської ради у рубриці "Громадський сектор", то завтрашнє обговорення можна трактувати і як громадське.  Іншого часу для нього до 23 грудня може й не бути. 

Представникам громадськості не хочеться думати, що у такий спосіб відбудеться маніпуляція, і через якийсь час "бюджетні" слухання перетворяться у "громадські" - яких не було.

Міський бюджет Львова збіднів через коронавірус на 400 млн грн

Депутати Львівської міськради обговорять бюджет Львівської ОТГ без мера

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів