Російський мільйонер, який заробляв на газі, убив сокирою дружину і доньку, а потім - себе

16:45 21 квітня 2022 р.

Фото до новини

Сергій Протосеня, який мав статки понад 400 мільйонів євро, вбив свою сім'ю сокирою, а згодом покінчив життя самогубством у дворі шале в Льорет-де-Мар (Іспанія).

Про це повідомляє Elcaso, пише Dailylviv.com.

Сергій Протосеня був відомим у Росії чоловіком, який обіймав керівну посаду в «Новатеку», найбільшій національній газорозподільній компанії. Закінчив Московський університет за спеціальністю «інженер-будівельник» і більше семи років був віцепрезидентом ради директорів «Новатеку».

Ця родина російського походження була зареєстрована на віллі, яку вони мали в Льорет-де-Мар, але жили у Франції. У цей другий дім, де сталася трагічна подія, вони приїхали на відпочинок. У Сергія та Наталії було двоє дітей: 18-річна дівчина та підліток, який на той момент перебував у Франції.

Син почав хвилюватися, коли намагався зв’язатися з рідними телефоном, але ніхто не відповідав. Востаннє він зміг поговорити з батьками і сестрою в понеділок увечері.

У вівторок він спробував зв'язатися ще раз, але, побачивши, що ніхто не відповідає, вирішив подати заяву. Агенти місцевої поліції та Mossos d'Esquadra відправилися на розкішну віллу, розташовану в районі Ельс Пінарс.

55-річний Сергій Протосеня покінчив життя самогубством у своєму дворі. В одній із кімнат знаходилося тіло 53-річної Наталії та спільної дочки, 18-річної дівчини. Mossos d'Esquadra працюють над гіпотезою, що Сергій вбив їх, коли вони спали, і що він зробив це сокирою.

У Сергія Протосені не було звинувачень у гендерному насильстві.

Сергій Протосеня та її сім'я були мільйонерами і ділилися в соцмережах розкішним життям, яке вони вели: вони були ентузіастами гольфу та об'їздили весь світ. Попередніх звинувачень у жорстокому поводженні не було.

Розслідування веде поліція Каталонії, вона перевіряє, чи це могло бути замасковане вбивство, скоєне третіми особами, передає видання CatalunyaDiary.

Навряд чи трагедія сталася через санкції. Швидше за все, йдеться про зачистку тих, хто може бовкнути зайвого, відкривши шлях до захованих мільярдів Кремля.

18 квітня у Москві знайшли тіла колишнього віце-президента «Газпромбанку» Владислава Аваєва і його родини. У руках Аваєва був пістолет. Слідчий комітет рф вважає, що він розстріляв сім'ю, а потім також наклав на себе руки.

У Росії знайшли повішеним високопосадовця Газпрому

Путіна отруять, підірвуть або застрелять - ексагент DGSE

Отруєння, раптова хвороба, нещасний випадок: російська еліта розглядає можливість відсторонення Путіна

Росія склала списки тих, кого треба арештувати чи вбити в Україні після вторгнення – ЗМІ

Німеччина вимагає від Росії розслідувати отруєння Навального після його повернення до Москви 17 січня

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів