Новини Львова (cтор. 5620)

Фото для новини

14:52 11 листопада 2016 р.

Папа Франциск прийняв главу УГКЦ

Папа Франциск прийняв на приватній аудієнції Блаженішого Святослава, Верховного архиєпископа Києво-Галицького й главу УГКЦ, який цими днями перебуває в Римі, беручи участь у Пленарній асамблеї Папської ради сприяння єдності християн.

Культура

13:54 11 листопада 2016 р.

Росія готує заворушення в Україні, – СБУ

Начальник департаменту захисту національної державності Служба безпеки Анатолій Дублик оприлюднив на брифінгу спільну заяву СБУ та Служба зовнішньої розвідки про плани російських спецслужб дестабілізувати ситуацію в нашій країні.

Політика

Фото для новини

13:18 11 листопада 2016 р.

Навчання на Львівщині інспектуватиме командувач сухопутних військ Канади

Онука українських емігрантів зі Стрия чекають у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного 14 листопада.

Ситуації

12:45 11 листопада 2016 р.

Двоє львівських аспірантів отримуватимуть президентські стипендії

Віталій Влах і Діана Катрук отримуватимуть кошти в розмірі посадового окладу викладача-стажиста, визначеного за схемою посадових окладів і збільшеного на 25 відсотків.

Наука і техніка

12:30 11 листопада 2016 р.

У Львові триває набір до збірної України для участі у Всесвітніх іграх нездоланних

Зустрічі з пораненими під час воєнних дій бійцями, які виявляють бажання потрапити до складу команди України на Всесвітніх іграх нездоланних, відбуваються в універсальному спортивному залі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міноборони України на вулиці Генерала Грекова, 1.

Спорт