У Львові триває набір до збірної України для участі у Всесвітніх іграх нездоланних

12:30 11 листопада 2016 р.

Зустрічі з пораненими під час воєнних дій бійцями, які виявляють бажання потрапити до складу команди України на Всесвітніх іграх нездоланних, відбуваються в універсальному спортивному залі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міноборони України на вулиці Генерала Грекова, 1.

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 11 листопада, що вчора заступник голови-керівник апарату ЛОДА Маріанна Вільшинська зустрілася з організаторами команди «Invictus Games: Team Ukraine» Івоною Костиною та Андрієм Козінчуком. Саме цими днями за їх участі в універсальному спортивному залі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міноборони України на вулиці Генерала Грекова, 1 відбуваються зустрічі з військовиками Львівщини, пораненими під час воєнних дій, які виявляють бажання потрапити до складу команди України на Всесвітніх іграх нездоланних («Invictus Games»).

Ці ігри відбудуться наприкінці вересня 2017 року в канадському місті Торонто. Вперше у таких змаганнях офіційно візьме участь й збірна команда України. Маріанна Вільшинська разом з начальником обласного управління фізичної культури і спорту Юрієм Майбородою та директором регіонального центру «Інваспорт» розглянули актуальні питання організації такої роботи на Львівщині. Зокрема, вони обговорили логістику тренувальних зборів, оголошення тренерських кадрів, питання матеріально-технічного забезпечення, промоційної кампанії, психологічного супроводу поранених військових.

«Invictus Games» уперше відбулися у 2014 році в Лондоні. Тоді їх учасниками стали представники 13 країн із Європи, Азії, Північної Америки та Океанії. На другі ігри в американському Орландо приїхали вже військовики 15-ти країн. На ігри в Торонто 2017 року запрошено вже 17 країн.

До програми «Invictus Games» увійшли такі види спорту: стрільба з луку, легка атлетика, гольф, волейбол сидячи, паверліфтинг, велоспорт, плавання, автоспорт, веслування на тренажері, теніс на візку, регбі у візку, баскетбол у візку. Змагання передбачено для чоловіків та для жінок.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів