Новини Львова (cтор. 5619)

Фото для новини

08:49 12 листопада 2016 р.

Учасники ІІ Кримського форуму у Львові звернулися до світової громадськості

Учора ввечері прийнято звернення до світової громадськості ІІ Кримського форуму колишніх політвʼязнів комуністичних режимів, представників національно-визвольних рухів і правозахисників, що відбувся у Львові.

Політика

18:00 11 листопада 2016 р.

У Львові проведуть ще один конкурс концепцій скверу пам'яті Небесної сотні

Виконавчий комітет ЛМР затвердив рішення про організацію відкритого архітектурного конкурсу на найкращу концепцію громадського простору зі вшанування пам’яті героїв Небесної сотні у Львові.

Культура

17:45 11 листопада 2016 р.

Виконком Львівської міськради затвердив низку містобудівних умов

Сьогодні, 11 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження забудови земельних ділянок на будівництво багатоквартирних житлових будинків, котеджів, надбудови та каналізування вулиць.

Ситуації

Фото для новини

17:24 11 листопада 2016 р.

Криміналістів поліції Львівщини тренували консультанти ЄС

Львівські й закарпатські експерти отримали сертифікати про закінчення тренінгу Консультативної місії Європейського Союзу з вдосконалення роботи слідчо-оперативних груп на місті скоєння злочину.

Ситуації

16:25 11 листопада 2016 р.

Львівський гідрометцентр попередив про складні погодні умови

За інформацією Львівського гідрометцентру, у зв’язку з впливом Балканського циклону, завтра вдень, 12 листопада, та впродовж доби 13 листопада на Львівщині очікуються складні погодні умови.

Природа

16:05 11 листопада 2016 р.

В уряді доручили облдержадміністраціям протидіяти негоді

За словами віце-прем'єра Геннадія Зубка, ОДА й КМДА повинні перевірити стан готовності інженерної, спеціально і снігоочисної техніки до діяльності в умовах негоди та організувати взаємодію із осередками Червоного Хреста зі забезпечення пунктів обігріву у випадку критичного похолодання.

Ситуації