У Львові проведуть ще один конкурс концепцій скверу пам'яті Небесної сотні

18:00 11 листопада 2016 р.

Виконавчий комітет ЛМР затвердив рішення про організацію відкритого архітектурного конкурсу на найкращу концепцію громадського простору зі вшанування пам’яті героїв Небесної сотні у Львові.

Про це повідомили сьогодні, 11 листопада, в прес-службі міськради, де також поінформували, що цим же рішенням затверджено й програму та умови конкурсу, вимоги до конкурсантів, склад журі, а також список громадських експертів, які долучаться до розгляду поданих робіт. На реєстрацію та проектування у потенційних учасників буде два місяці з дня офіційного оголошення конкурсу.

Опісля буде передбачено час на підготовку конкурсних проектів для роботи журі та на громадське обговорення робіт. Оголосити результати мають намір у лютому 2017 року.

Призовий фонд конкурсу становитиме 180 тисяч гривень: з них 90 тисяч гривень – перша премія, 60 тисяч гривень – друга премія, а 30 тисяч гривень – третя премія. Переможців також відзначать почесними грамотам, дипломами та іншими відзнаками.

У прес-службі міськради пояснили, що йдеться про створення громадського простору увічнення пам’яті героїв Небесної сотні з меморіалізацією подій Революції Гідності на території вулиці Кривоноса («Губернаторські вали») у Львові.

Офіційна веб-сторінка конкурсу – http://city-adm.lviv.ua/topic/Небесна%20Сотня. Організатор – управління архітектури Львівської міської ради (площа Ринок, 1, телефон (032)297-59-63, кабінет 404).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів