Львівський гідрометцентр попередив про складні погодні умови

16:25 11 листопада 2016 р.

За інформацією Львівського гідрометцентру, у зв’язку з впливом Балканського циклону, завтра вдень, 12 листопада, та впродовж доби 13 листопада на Львівщині очікуються складні погодні умови.

Про це повідомили сьогодні, 11 листопада, в прес-службі міськради, яка закликає тепло одягатися й бути обережними. Натомість водіїв транспортних засобів – при можливості утримуватися від поїздок, а за умов ожеледиці на дорогах – обирати помірну швидкість і дотримуватися дистанції між транспортними засобами.

Зокрема, за інформацією Львівського гідрометцентру, 12 листопада на дорогах очікується ожеледиця, а вночі та вранці місцями – туман видимістю 200-500 метрів. Вдень – часом мокрий сніг та дощ. В другій половині дня місцями – сильні опади у вигляді мокрого снігу та дощу, місцями – налипання мокрого снігу. На дорогах –ожеледиця. Вітер – північно-східний, вночі північно-східний, вночі 3-8 метрів за секунду, вдень – 9-14 метрів за секунду, поривчастий. Температура повітря вночі – 1-3° морозу, вдень – 1-3° тепла.3-8 метрів за секунду, вдень –9-14 метрів за секунду, поривчастий. Температура повітря вночі – 1-3° морозу, вдень – 1-3° тепла.

13 листопада прогнозується сильний мокрий сніг та сніг, вночі та вранці місцями – дуже сильний. Подекуди – налипання мокрого снігу. На дорогах – ожеледиця, снігові замети. Пориви північного вітру – 17-22 метрів за секунду, хуртовини. Температура повітря впродовж доби – 0-5° морозу.

14 листопада очікується місцями невеликий сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 2-7° морозу, вдень – від 4° морозу до 1° тепла.

Як інформував «Щоденний Львів», в уряді доручили облдержадміністраціям протидіяти негоді. За словами віце-прем'єра Геннадія Зубка, ОДА й КМДА повинні перевірити стан готовності інженерної, спеціально і снігоочисної техніки до діяльності в умовах негоди та організувати взаємодію із осередками Червоного Хреста зі забезпечення пунктів обігріву у випадку критичного похолодання.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів