Військових з п'яти країн згуртув на Львівщині забіг

14:05 11 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

За словами старшого національного представника Польщі на навчанні «Кленова арка-2016» підполковника Даріуша Чекая, символічний марафон об’єднав представників різних країн.

У прес-службі міністерства оборони України повідомили в п’ятницю, 11 листопада, що учасники багатонаціонального командно-штабного навчання «Кленова арка-2016», який триває на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Львівщині, відзначили сьогодні День незалежності Республіки Польща. У цьому спортивному заході взяли участь військовослужбовці п’яти країн – України, Польщі, Литви, Канади та США.

За словами старшого національного представника Польщі на навчанні «Кленова арка-2016» підполковника Даріуша Чекая, символічний марафон об’єднав представників різних країн, а спільне відзначення національних свят з колегами з держав-учасниць зміцнює міжнародні відносини у військовій сфері. Він також наголосив: «Нам приємно, що іноземні партнери розділили з нами відзначення польського національного свята та вшанували День Незалежності нашої країни, її символіку та пам’ять про оборонців з різних епох. Цей пробіг – незмагання. Сьогодні ми усі стали переможцями. Такою акцією ми засвідчуємо, що українські, польські, литовські, канадські та американські військовослужбовці стали однією багатонаціональною військовою родиною».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів