Новини Львова (cтор. 5574)

17:50 22 листопада 2016 р.

У Львівській міськраді пообіцяли учасникам війни по 100 тисяч гривень у грудні

У ЛМР повідомили у вівторок, що Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій отримав перші заяви від учасників АТО на отримання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових потреб у розмірі 100 тисяч гривень замість земельної ділянки за межами міста Львова.

Ситуації

Фото для новини

17:35 22 листопада 2016 р.

Василь Іванчук і Олег Романишин ввечері 24 листопада дадуть шаховий сеанс у «Княжому домі»

На шахових турнірах стало страшною проблемою шахраювання за допомогою мобільних телефонів. Як тільки з’явилися мобільники, то вимагали їх вимикати. А якщо мобільник був увімкнений, то робили попередження. Пізніше шахістам, яких ловили під час гри з мобільним телефоном, автоматично зараховували поразку.

Спорт

Фото для новини

17:18 22 листопада 2016 р.

Гросмейстери Романишин та Іванчук допоможуть дітям, чиї батьки загинули в АТО

24 листопада у Львові відбудеться п’ятий благодійний сеанс одночасної гри з Олегом Романишиним і Василем Іваничуком. Гроші від цієї гри будуть скеровані для допомоги сорока дітям, батьки яких загинули в АТО.

Спорт

Фото для новини

17:00 22 листопада 2016 р.

На Тернопільщині натрапили на львівське сміття

Сміттєвози з львівськими номерами та львівським сміттям скинули сміття біля Малашівецького сміттєзвалища. Про це повідомили громадські активісти, які виклали у мережу відповідні фото.

Кримінал

16:45 22 листопада 2016 р.

Учасники війни отримали на Львівщині 4084 дозволи на житлове будівництво

Заступник голови облдержадміністрації Ірина Гримак запевнила у вівторок під час сесії облради, що у Львівській області надано учасникам АТО 11010 дозволів на розроблення проектів землеустрою.

Ситуації

Фото для новини

14:50 22 листопада 2016 р.

Львівській облраді подарували суху яличку в труні

Активісти вимагали звільнення й притягнення до кримінальної відповідальності керівників обласних лісогосподарських підприємств Львівщини та повний аудит діяльності підприємств «Галсільлісу» та Держлісгоспу.

Природа