Садовий планує відкрити на вихідні дві вулиці у Львові

15:15 22 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Міський голова пообіцяв: «Якщо ми наступного року зробимо зміни на площі Івана Франка, зробимо там кільцевий рух, то можна трамвай з Сихова запускати на вокзал».

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 22 листопада, що вже в цю п’ятницю, якщо не буде виявлено недоліків, на ділянці вулиці Котляревського від вулиці Генерала Чупринки до вулиці Нечуя-Левицького й ділянці вулиці Нечуя-Левицького від вулиці Котляревського до вулиці Сахарова планують протестувати трамваї. А зі суботи – відновити там рух як приватного, так і громадського транспорту, в тому числі – трамваїв, 

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів із цього приводу: «Сьогодні побачили той весь об’єм робіт, який виконаний на Котляревського й Нечуй-Левицького. Думаю, до п’ятниці закінчимо всі роботи, буде влаштована контактна мережа. В п’ятницю проведемо випробування трамвая і, в принципі, якщо нічого не буде критичного, на вихідні можна вже повністю відновлювати рух по дорозі і рух трамвая».

Андрій Садовий також пообіцяв: «Якщо ми наступного року зробимо зміни на площі Івана Франка, зробимо там кільцевий рух, то можна трамвай з Сихова запускати на вокзал. Це також важливо, щоб було одне сполучення зі Сихова в центр, а друге – зі Сихова на вокзал». 

У прес-службі Львівської міськради також запевнили, що вже завершено роботи зі заміни водопровідних мереж і санації каналізаційного колектора на вулиці Котляреського, а на вулиці Нечуя-Левицького замінено каналізаційний колектор і випуски ринв та оглядових колодязів, на обидввох вулицях змонтовано в повному обсязі трамвайну колію, замощено бруківкою в повному обсязі міжколійний прості, влаштовано підвищену платформу на трамвайній зупинці вулиці Нечуя-Левицького, доступну для людей з особливими потребами. Натомість ще завершують роботи з замощення ділянок тротуарів та переходів бетонною плиткою, монтують контактну мережу та мережі зовнішнього освітлення, встановлюють дорожні знаки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів