У Львові призупинять водопостачання

17:20 22 листопада 2016 р.

У середу, 23 листопада, на вулиці Городоцькій, відбуватиметься заміна новозбудованої ділянки водопроводу.

У прес-службі Львівської міськради попередили сьогодні, що, у зв'язку з проведенням планових робіт по заміні новозбудованої ділянки водопроводу на вулиці Городоцькій, 23 листопада з дев'ятої години ранку до третьої години ночі 24 листопада буде припинено подачу води в частину Залізничного  й Франківського районів Львова. Зокрема – в будинки №№118-288 на парному боці вулиці Городоцької й №№189-371 на непарному.

Водопостачання також призупинять на вулиці Апостола, Курмановича, Руденській, Широкій, Сяйво, Городоцькій, в будинки №№2-104 на парному боці вулиці Любінській й №№1-101 на непарному, на вулиці Виговського, Сигнівка, Ряшівській, Патона, Каховській, Терлецького, Простій, Багряного, Рівній, Сухій, Окружній, Кондукторській, Уляни Кравченко, Народній, Сулими, Спокійній, Зигзаг, Канівській, Медведецького, Пташиній і прилеглих до них. Відновлення стабільного водопостачання очікується з дев’ятої години ранку 24 листопада.

У «Львівводоканалі» пояснили: «Як свідчить наш досвід, після тривалої зупинки водопостачання та спорожнення системи під час запуску води відбувається тимчасове погіршення її якості. Це спричинено передусім незадовільним станом водопровідних трубопроводів, стінки яких під час експлуатації кородують, утворююся частки заліза, які під час заповнення системи потрапляють у воду. Для запобігання цієї ситуації ми щороку міняємо близько 15-17 кілометрів водопроводів. Під час введення новозбудованих ділянок трубопроводів в експлуатацію ми ретельно їх промиваємо. Однак, на жаль, промити внутрішньобудинкові мережі ми не зможемо. Відтак, очікуємо збільшення скарг на «жовту воду». Запевняємо наших споживачів, що ми докладемо усіх зусиль, щоб виконати роботи якнайшвидше та найретельніше».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів