Новини Львова (cтор. 8316)

Фото для новини

21:24 7 грудня 2013 р.

Сьогодні можуть запровадити надзвичайний стан, – джерело в МВС

Високопоставлене джерело «РБК-Україна» в одному зі силових відомств повідомило: «Запровадженню НС передуватиме провокація на території Майдану, де розташований табір мітингувальників».

Політика

Фото для новини

18:19 7 грудня 2013 р.

Янукович хоче транслювати «Лебедине озеро» під час зачищення Майдану – Тарас Стецьків

Захоплення телецентру у Києві може свідчити про те, що Янукович хоче перекрити всі інформаційні потоки і створити потрібну йому інформаційну картину під підписання Декларації про зобов’язання вступити у Митний союз.

Політика

Фото для новини

18:17 7 грудня 2013 р.

Телецентр у Києві контролюють cиловики (відео)

«Співробітники міліції взяли під посилену охорону будівлю телецентру в Києві у зв'язку з намірами мітингувальників заблокувати роботу телевежі, які прозвучали вчора під час блокування Шевченківського суду Києва. Про це сьогодні повідомила у прес-служба київської міліції, передає «Інтерфакс-Україна».

Політика

Фото для новини

17:35 7 грудня 2013 р.

Наші біатлоністки присвятили свою перемогу Євромайдану (відео)

Під час нагородження «золотом» етапу кубка світу з біатлону в австрійському Хохфільцені вони кричали «За майдан!» і тримали великий Державний Прапор стяг із написом «Разом до перемоги!».

Спорт

Фото для новини

17:12 7 грудня 2013 р.

8 грудня о 12:00 у Києві – Народне віче (відео)

На ньому вимагатимуть покарання винних у побитті мирних громадян 30 листопада та 1 грудня, порушення кримінальної справи проти міністра внутрішніх справ, звільнення усіх політичних в'язнів, відставки уряду й дострокових парламентських та президентських виборів.

Політика