Будівлю Донецької ОДА захопили не донеччани, – ЗМІ

09:12 7 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tyzhden.ua

Редактор «Новостей Донбасса» Олексій Мацука заявив у понеділок: «Вони погано орієнтувалися в тому, де знаходяться в місті ключові адміністративні будівлі та інші стратегічні об’єкти».

Редактор видання «Новости Донбасса» Олексій Мацука розповів сьогодні, 7 квітня,  ефірі «Еспресо.TV», що значна частина учасників проросійського мітингу, який відбувся вчора в Донецьку, відмовилася брати участь у захопленні адміністративних будівель. За його словами, особливої підтримки серед населення люди, які захопили приміщення Донецької ОДА, не мали, оскільки значна частина учасників проросійського мітингу після заклику штурмувати приміщення облдерждадміністрації розійшлася. 

«Проте ті 150-200 осіб, які зараз блокують приміщення ОДА, готові оборонятися в разі можливого штурму працівниками міліції», – відзначив журналіст. Він додав, що проросійським мітингувальникам донеччани не поспішають допомагати продовольством та іншими необхідними речами, як це свого часу було на Майдані.

Олексій Мацука розповів також: «Було видно, що вони готувалися до цієї акції. Всі продукти харчування в них були запаковані в пластикові контейнери. Також шини, барикаду з яких збудували біля приміщення ОДА, організовано підвозили на КАМАЗах».

За словами журналіста, ті, хто брали участь в захопленні ОДА в Донецьку, не є донеччанами, оскільки вони погано орієнтувалися в тому, де знаходяться в місті ключові адміністративні будівлі та інші стратегічні об’єкти. 

Відтак «Еспресо.TV» нагадує, що вчора представники проросійських сил в Донецьку захопили приміщення ОДА і готуються розпустити обласну раду та створити «народну раду». Також сьогодні зранку стало відомо, що група невідомих осіб вночі проникла до приміщення обласного управління СБУ Донеччини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів