Російський окупант застрелив у Криму українського майора (відео)

09:28 7 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AFP

Цю інформацію підтвердив керівник Кримського медіацентру Міноборони Владислав Селезньов.


Відео: «Телеканал новин «24»

Керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук написав сьогодні, 7 квітня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «За оперативними даними групи «Інформаційний Опір», вчора ввечері в Криму російський військовослужбовець розстріляв українського офіцера, який зберіг вірність Присязі на вірність народу України. В смт. Новофедорівка двома пострілами впритул російським молодшим сержантом Зайцевим у своїй кімнаті в офіцерському гуртожитку застрелений військовослужбовець в/ч1100 майор К., який готувався до виїзду на материк.

Присутній у цій кімнаті капітан Єрмоленко Артем Володимирович по-звірячому побитий і вивезений в розташування російських військ. Окупанти також забрали тіло загиблого українського майора.

Цю інформацію підтвердив кореспонденту «УНН» керівник Кримського медіацентру Міноборони Владислав Селезньов, повідомивши:

«Так, інформація про одного загиблого українського офіцера і ще одного, котрого було жорстоко побито, підтверджується. В\ч 1100 із Новофедорівки – це саме та частина морської авіаційної бригади, яка мала у середу виїхать на материкову частину України. Наразі з'ясовуються обставини події».

Натомість «Українська правда» повідомляє в понеділок:

«У Новофедорівці російські військові застрелили українського офіцера, за попередньою інформацією – «на ґрунті особистої неприязні». Як повідомляють джерела, це сталося в гуртожитку для військових у ніч на 7 квітня.

«Влучили в українського офіцера. Стріляли російські військові. Як повідомив телефоном один з наших вояків, між сторонами виникла сварка «на грунті особистої неприязні». Росіяни були озброєні, український офіцер – ні», – повідомив співрозмовник.

«Він намагався втекти і заховатися в гуртожитку, але його наздогнали і вистрелили. Постріл виявився смертельним», – додало джерело.

На місце подій прибула місцева міліція і представники російських військових, був присутній і командир української частини. За неперевіреними даними стріляли в майора Станіслава Карачевського, 10 Сакська Морська Авіаційна бригада, в/ч А1100, командир бригади – полковник Бедзай.

Водночас, за даними ініціатора «Інформаційного спротиву» Дмитра Тимчука, підстрелений майор К. лишився вірним присязі Україні і готувався до виїзду на материк. У нього впритул стріляв молодший сержант із російських військових Є.С. Зайцев.

При цьому «по-звірячому побили» капітана Артема Єрмоленка, його повезли на територію російської військової частини. Окупанти забрали і тіло загиблого.  

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів