Керівник МВС запевняє: ситуацію на Сході України стабілізують

20:28 6 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ipress.ua

Виконувач обов'язків міністра внутрішніх справ Арсен Аваков стверджує в неділю: «Приймемо накат проплачених маргіналів і невідворотно відіжмемо».

Виконувач обов'язків міністра внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомляє сьогодні, 6 квітня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Росіяни розгойдують обстановку в країні. Путін і Янукович замовили і оплатили черговий виток сепаратистських заворушень на Сході країни – Луганськ, Донецьк, Харків

Людей зібрали небагато, але агресивність зашкалює. У Донецьку в натовп, який штурмує будівлю, завели багато дітей і жінок. Провокують перехід конфлікту в кров і жертви.

Відповім і сепаратистам і тим гарячим головам, хто вимагають БУДЬ-ЯКОЮ ціною припинити безлади. Ситуація буде повертатися під контроль БЕЗ КРОВІ.

Така команда правоохоронцям – це правда. Але правда і в тому, що терпіти свавілля провокаторів пацифістські ніхто не буде. Призвідників і підбурювачів відповідальність наздожене.

МВС не буде стріляти в людей – на купку проплачених провокаторів – серед протестувальників багато ошуканих, багато людей прийшли за гроші. ПРИ ЦЬОМУ – ЖОРСТКИЙ ПІДХІД БУДЕ застосований до всіх, ХТО БЕЗПОСЕРЕДНЬО ВЕДЕ НАПАД НА ДЕРЖАВНІ БУДІВЛІ, НА ПРАВООХОРОНЦІВ, НА ІНШИХ ЦИВІЛЬНИХ.

Простою людською мовою скажу Всім, хто щиро переживають, – все, що потрібно і можливо робиться.

Припиніть лайку і істерики. ВОНИ хочуть цього.

Я ж Вам кажу – витримаємо – все буде приведено до ладу. Підтримуйте, стабілізуйте – не гойдайте човен ще більше. Це останні конвульсії банди.

Усі силовики з ранку на робочих місцях. Працюємо без паніки і істерик, виходячи з реалій і можливостей сьогоднішнього дня.

Ситуацію стабілізуємо. Приймемо накат проплачених маргіналів і невідворотно відіжмемо.

Упевнений, іншого не буде. Чому? Тому, що ані Донецьк, ані Харків, ані Луганськ не хочуть бути буферною прифронтовою зоною.

Схід хоче роботи і стабільності! І на цю стабільність будемо працювати – відсікаючи маргінез.

Як повідомляв «Щоденний Львів», сьогодні, 6 квітня, сепаратисти увірвалися до будівлі луганського обласного управління СБУ, а також – Донецької обласної державної адміністрації, в якій вони анонсували реалізацію «кримського сценарію» – формування «народної облради», а згодом пригрозили розпочати її вже завтра, тим часом виконувач обов’язків Президента скликає термінову нараду силовиків – реагувати на заколоти сепаратистів на Донбасі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів