У Луганську сепаратисти вдерлися до будівлі СБУ (відео)

17:18 6 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: v-variant.lg.ua

Один із їхніх ватажків заявив у неділю, що «з владою досягнуто угоди про звільнення раніше затриманих шістьох» їхніх спільників.


Відео: 5 канал

Видання «Восточный вариант» повідомляє сьогодні, 6 квітня, що сепаратисти взяли в неділю штурмом будівлю управління СБУ в Луганській області. За його словами, натовп, застосувавши димові шашки, вибив двері, увірвався всередину, пробрався на другий поверх і почав трощити вікна величезними цеглинами.

Натомість активісти спільноти «Євромайдан SOS» повідомляють у неділю на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», що в Луганську один з лідерів мітингуючих сепаратистів оголосив – мовляв, із владою досягнуто угоди про звільнення раніше затриманих шістьох сепаратистів. Відтак він закликав своїх спільників «поки що утриматися від дій». Очевидці повідомляють, що сепаратисти, які прорвалися в будівлю СБУ, намагаються отримати доступ до серверів.

Як повідомляв «Щоденний Львів», СБУ перешкодила збройному захопленню влади на Луганщині – нею затримано та роззброєно там чисельну глибоко законспіровану диверсійну групу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів