«Якщо диверсанти пробудуть в ОДА 48 годин – вторгнуться війська Росії», – Саакашвілі (відео)

22:56 6 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zn.ua

Екс-президент Грузії заявив у неділю: «Три дні тому в своїй статті я передбачив захоплення ОДА в східних областях».


Відео: «Телеканал новин «24»

Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі написав сьогодні, 6 квітня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Три дні тому в своїй статті я передбачив захоплення ОДА в східних областях. Якщо диверсанти втримаються там 48 годин, то російська армія вторгнеться.

Це точно такий же сценарій, як у Криму – спочатку мітинг, а якщо він не спрацює - то захоплення й російське вторгнення, тобто спершу «план Суркова», а потім задіюється Патрушев (секретар Ради безпеки РФ, з 1999 до 2008 – директор ФСБ РФ). Це все так примітивно просто, що українській владі можна все вирахувати наперед.

Зараз головне – повна військова мобілізація для захисту східних рубежів України. Також потрібно особливо остерігатися можливого виникнення прямої непокори з боку деяких місцевих командирів українських Збройних Сил, оскільки головне розвідуправління особливо готувалося в цьому напрямку».

Як повідомляв «Щоденний Львів», сьогодні, 6 квітня, сепаратисти увірвалися до адмінбудівель: спершу – луганського обласного управління СБУ, згодом – Донецької обласної державної адміністрації, ще згодом – Харківської, в Донецьку анонсували реалізацію «кримського сценарію» – формування «народної облради», згодом – пригрозили розпочати її вже завтра, виконувач обов’язків Президента скликав термінову нараду силовиків – реагувати на заколоти сепаратистів на Донбасі, а керівник МВС запевняє, що ситуацію на Сході України стабілізують.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів