Новини Львова (cтор. 7644)

Фото для новини

14:07 15 жовтня 2014 р.

Військовослужбовці в АТО не голосуватимуть і не хвилюються через це

Навіть якщо хтось прийме законопроект, якийсь дасть можливість військовослужбовцям у зоні АТО взяти участь у виборах, вони проголосувати не зможуть, тому що це є технічно неможливо.

Політика

Фото для новини

13:30 15 жовтня 2014 р.

За минулу добу на Донбасі поранено 12 українських військових, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «У районі Бахмутівки Луганської області триває бій. До району бою вирушили українські підрозділи, які допоможуть знищити бойовиків та ліквідувати загрозу для блокпостів».

Політика

Фото для новини

12:45 15 жовтня 2014 р.

Терористи закладають на Донбасі вибухівку в іграшки й коробки від цукерок

Як повідомив у середу заступник начальника управління організації пожежогасіння, піротехнічних робіт та підготовки підрозділів оперативно-рятувальної служби цивільного захисту департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Олег Бондарь, сапери знаходили на Донбасі вибухові предмети в ляльках, залишених на подвір'ях дитячих садочків, і в коробках від цукерок, залишених в парку.

Політика

Фото для новини

12:32 15 жовтня 2014 р.

«Важке воєнне становище в Україні» датоване в документах співробітника ФСБ Росії 23-м листопада 2013 року

Як повідомив голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль, українським військовим вдалося отримати документи одного з найманців – колишнього співробітника ФСБ Росії, у військовому квитку котрого написано, що він звільнився з посади у зв’язку з «важким воєнним становищем в Україні» 23 листопада 2013 року.

Політика

Фото для новини

11:05 15 жовтня 2014 р.

Львів’ян просять утриматись від «самовільних дій у своїх будинках»

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у Залізничній райадміністрації звертають увагу мешканців на те, що їхні самовільні дії у сфері житлово-комунального господарства можуть призвести до негативних наслідків.

Ситуації

Фото для новини

10:38 15 жовтня 2014 р.

Львівський полк Національної гвардії України звільняв Новодружівку, Кримське, Дзержинськ, Первомайськ

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, офіцери й солдати військової частини 4114 пройшли три ротації у зоні проведення антитерористичної операції.

Ситуації

Фото для новини

10:27 15 жовтня 2014 р.

Тарифи на газ для споживачів Львівської області найближчим часом можуть знову зрости

Тарифи на газ для споживачів Львівської області найближчим часом можуть знову зрости. Такий крок буде змушена здіснити держава, щоб компенсувати різницю між нормами споживання після того, як їх було зменшено постановою Кабінету Міністрів № 409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування».

Економіка

Фото для новини

10:15 15 жовтня 2014 р.

ГО «За якісний транспорт» і ЛМР просять львів’ян обрати кращих водіїв маршруток

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, конкурс присвячено Дню автомобіліста України або Дню працівників автомобільного транспорту, який кожного року відзначається 26 жовтня.

Ситуації

Фото для новини

09:40 15 жовтня 2014 р.

У Львові звучатимуть з 14.40 до 15.00 електричні сирени – перевірятимуть рівень їх готовності

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, у зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, населення просять зберігати спокій.

Ситуації