У Львові акти готовності до зими підписані в 1591 будинку

10:58 15 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, станом на 15 жовтня «Львівтеплоенерго» заповнило водою теплові мережі 1620 будинків із1589, які на балансі цього підприємства.

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводить у рамках підготовки до опалювального сезону заповнення водою теплових мереж, які знаходяться на балансі підприємства, та внутрібудинкових систем опалення. У повідомленні також конкретизують:

«За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на 15 жовтня, з 1620 будинків теплоносієм заповнено 1589. Акти готовності до зими підписані у 1591 будинку. 

Внутрішні системи опалення не заповнені у 31 будинку. З них через відсутність актів готовності будинків до зими – 18, через ремонтні роботи в середині будинку – 5, через відсутність звернення власника – 6, через ремонт тепломережі – 1.

«На сьогодні теплоносієм вже заповнено 98% будинків житлового фонду. Однак, залишаються будинки, які досі не мають акту готовності. Найбільше серед них будинків БУ-4 КЕВ міста Львова на вул. Стрийська-Гашека-Максимовича. Тому, звертаємося до власників будинків, які ще не підготували свої будинки до зими, якнайшвидше вирішити ситуацію», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго». 

Щодо заповнення бюджетних установ то, із 166 закладів освіти заповнено 164, що складає 98,7%. Із 50 закладів медицини заповнені всі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів