У Львові звучатимуть з 14.40 до 15.00 електричні сирени – перевірятимуть рівень їх готовності

09:40 15 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: inlviv.net

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, у зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, населення просять зберігати спокій.

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що сьогодні у нашому місті проведуть навчальне оповіщення населення. У повідомленні також конкретизують:

«Сьогодні, 15 жовтня, в період з 14.40 до 15.00, з метою перевірки рівня готовності технічних засобів централізованої системи оповіщення, департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації буде проводити навчальне оповіщення населення м. Львова та області за сигналами цивільного захисту з увімкненням електричних сирен та передачі мовної інформації.  Звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім».

Почувши його, негайно увімкніть радіо, радіотрансляційні і телевізійні приймачі для прослуховування екстрених повідомлень департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації. У зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Тож місто просить населення зберігати спокій».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів