Львів’ян просять утриматись від «самовільних дій у своїх будинках»

11:05 15 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ua-ekonomist.com

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у Залізничній райадміністрації звертають увагу мешканців на те, що їхні самовільні дії у сфері житлово-комунального господарства можуть призвести до негативних наслідків.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 15 жовтня, «Щоденному Львову», що у Залізничній райадміністрації звертають увагу мешканців на те, що їхні самовільні дії у сфері житлово-комунального господарства можуть призвести до негативних наслідків. У повідомленні також конкретизують:

«Зокрема, як повідомили в районній адміністрації, на міську диспетчерську службу надійшло звернення від мешканця вул. Сластіона, 58, кв. 44, який скаржиться в ЛКП «Сяйво» на несправність змієвика у ванній кімнаті. Натомість, у Залізничній районній адміністрації повідомляють, що при виході на адресу працівниками ЛКП «Сяйво» виявлено, що мешканець кв. 40 за вищезгаданою адресою самовільно демонтував перегородку між ванною і туалетом та влаштував суміщений санвузол.

При демонтажі цієї перегородки було перенесено сушку для рушників на іншу стіну, а сам стояк рециркуляції гарячої води закладено плиткою. Саме це і стало причиною порушення роботи рециркуляційного стояка системи гарячого водопостачання, внаслідок чого змієвики з 2-го по 9-й поверх не гріють.

«Щоб ліквідувати цю несправність, потрібно, щоб мешканець кв. 40 надав доступ до інженерних мереж у своїй квартирі, які зашиті плиткою. Однак, він цього не робить. Директор ЛКП «Сяйво» був змушений подати позов у Залізничний районний суд м. Львова. Справу призначено на 31 жовтня», – пояснюють у Залізничній райадміністрації. Відтак, у райадміністрації звертаються до мешканців з проханням утриматись від подібних самовільних дій у своїх будинках».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів