На Львівщині загинули внаслідок ДТП водій легковика і його 18-річна пасажир

09:32 15 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління ДАІ, трагедія сталася сьогодні, 15 жовтня, близько 04.20 години у селі Руда в Кам’янка-Бузькому районі.

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили сьогодні, 15 жовтня, сумну новину – на Львівщині влетів у дерево легковик, внаслідок чого двоє людей загинули, ще четверо – отримали поранення. У повідомленні також конкретизують:

«У Львівській області внаслідок ДТП загинули двоє людей, ще четверо – отримали травми різного ступеню важкості. Подія сталася сьогодні, 15 жовтня, близько 04.20 години у селі Руда, що в Кам’янка-Бузькому районі. 

За попередніми даними, водій легковика «Ford Mondeo», 22-річний юнак, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався із керуванням та в’їхав у дерево.  У результаті автопригоди водій та 18-річна дівчина-пасажир легковика – загинули від отриманих травм. 

Ще четверо пасажирів цього авто зазнали поранень. Усі постраждалі – молоді хлопці, мешканці Кам’янка-Бузького району.

В одного з них, 18-річного юнака, діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій грудної клітки та перелом плеча, в іншого, 17-річного парубка, – струс головного мозку та забої. Також травмувався 15-річний підліток, пасажир легковика. У нього – закритий перелом плеча, тож хлопця довелось шпиталізувати.

У четвертого пасажира, 19-річного юнака, діагностували забій коліна та розтягнення ліктя. Після надання необхідної медичної допомоги, хлопця відпустили додому. 

Наразі триває розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди. 

ДАІ закликає автомобілістів бути якомога обережнішими за кермом, не перевищувати швидкість, уважно стежити за дорожньою обстановкою, сумлінно дотримуватися вимог ПДР!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів