Новини Львова (cтор. 7618)

Фото для новини

10:56 11 листопада 2014 р.

Безвізовий режим з ЄС можливий для власників біометричних паспортів уже з 2015 року, – МЗС

Спікер Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс заявив: «Ми повинні почати випуск біометричних паспортів з 1-го січня. Якщо нам це вдасться, а я впевнений, що ми це зробимо, то вже в 2015-му році ми можемо говорити про початок безвізового режиму для громадян України, які є власниками біометричних паспортів, для в'їзду в Шенгенську зону».

Економіка

Фото для новини

10:42 11 листопада 2014 р.

Росія перекидає війська під Новоазовськ на Донеччині, – «ІС»

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у вівторок, що за добу в прикордонний Таганрог прибули щонайменше 20 транспортних літаків з особовим складом і озброєнням підрозділів російської армії.

Політика

Фото для новини

10:28 11 листопада 2014 р.

Волонтери передали прикордонникам на Луганщині допомогу від небайдужих львів’ян та з-за кордону

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив, що в Красну Таловку доставили зібране волонтерами біля пам’ятника королю Данилу, в мережі крамниць «Рукавичка» й «Барвінок» та на ринку Нижний Швар, а також українками в Італії й діаспорянами в Бельгії, Великій Британії та Канаді.

Ситуації

Фото для новини

10:18 11 листопада 2014 р.

На Львівщину повернулися зі сходу України 15 автоінспекторів

Як повідомили в вівторок у прес-службі обласного управління ДАІ, впродовж місяця правоохоронці боронили цілісність держави у зоні проведення АТО – патрулювали у «гарячий точках» і на блок-постах, супроводжували техніку та гуманітарні вантажі.

Ситуації

Фото для новини

09:58 11 листопада 2014 р.

Спостерігачі ОБСЄ демаскують місця дислокації українських військових на Донбасі

В Організації з безпеки і співробітництва в Європі вважають, що оприлюднення інформації про дислокацію українських військових в присутності російських військових – це нібито тристороння «співпраця».

Політика

Фото для новини

09:40 11 листопада 2014 р.

Рашисти підтягують артилерію до Станиці Луганської й бронетехніку – північніше неї, – «ІС» (відео)

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив також у вівторок: «Здійснюються подальші заходи з посилення ударних угруповань російсько-терористичних військ».

Політика

Фото для новини

23:51 10 листопада 2014 р.

Росія перекинула на Донбас колону військової техніки 56-ї окремої десантно-штурмової бригади, – активіст

Лідер Громадського об'єднання «Права справа» Дмитро Снєгирьов повідомив у понеділок: «Сьогодні, з території Росії (Каменськ-Шахтинський , Ростовська обл) в Україну зайшла колона військової техніки 56-ї окремої десантно-штурмової бригади».

Політика

Фото для новини

23:00 10 листопада 2014 р.

Сьогодні на Донбасі полягли троє українських воїнів, ще двоє отримали поранення, – АТЦ (відео)

Спікер Антитерористичного центру Владислав Селезньов повідомив у понеділок: «За день бойовики 17 разів обстріляли позиції українських військових. Зокрема в одному з бойових зіткнень у районі Березового троє українських бійців загинули».

Політика

Фото для новини

20:18 10 листопада 2014 р.

Українська розвідка фіксує постійне перекидання російської військової техніки на Донбас, – АТЦ (відео)

Речник Антитерористичного центру Владислав Селезньов повідомив у понеділок: «Наші розвідувальні органи фіксують постійне прибуття на територію, яка непідконтрольна «ДНР», російської військової техніки. Ми знаємо її розташування та маршрути пересування, ми готові до будь-якого розвитку подій, у нас є відповідні сили і засоби».

Політика

Фото для новини

19:35 10 листопада 2014 р.

Компенсації з приводу підвищення цін і тарифів на комунальні послуги призначено 240 львівським сім’ям

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на отримання компенсації можуть претендувати сім’ї, середньомісячний сукупний дохід яких за попередні шість місяців не перевищував величини прожиткового мінімуму для сім’ї, що визначається як сума прожиткових мінімумів для кожного члена сім’ї, відповідно до його належності до основних соціальних і демографічних груп населення.

Економіка