У військових комісаріатах України розпочалася приписна кампанія юнаків 1998 року народження

13:05 2 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: izvestiya.odessa.ua

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі міністерства оборони України, кращим серед приписників буде запропоновано вступити на навчання до вищих військових навчальних закладів.

У прес-службі міністерства оборони України інформують сьогодні, 2 січня, в повідомленні «У військових комісаріатах розпочалася приписна кампанія юнаків 1998 року народження»:

«В Україні розпочалися заходи приписної кампанії юнаків 1998 року народження. Так, у Запорізькій області у 2015 році на військовий облік буде поставлено понад 8 тисяч юнаків.

Як повідомив заступник Запорізького обласного військового комісара по роботі з особовим складом полковник Михайло Логвінов, приписна компанія триватиме до 31 березня.

– Під час проходження медичних комісій юнаків оглянуть лікарі. Також психологи та офіцери військкоматів вивчатимуть їхні морально-ділові та фізичні якості. На підставі отриманих результатів кожен допризовник знатиме про те, в якому саме роді військ він зможе проходити службу, або ж причину зняття з військового обліку. Кращим серед приписників буде запропоновано вступити на навчання до вищих військових навчальних закладів, – розповів полковник Михайло Логвінов».

Про це повідомляється в п’ятницю на сайті прес-служби міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів