Українських воїнів привітали в зоні бойових дій колядники з львівського будинку офіцерів

15:10 2 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі міністерства оборони, творча група також передала захисникам Вітчизни подарунки від львівських волонтерів – солодощі, вареники, теплі речі й понад 100 кілограмів ковбасних виробів.

У прес-службі міністерства оборони інформують сьогодні, 2 січня, в повідомленні «Українських воїнів у зоні АТО привітали львівські колядники»:

«Новий 2015 рік творча група 58 будинку офіцерів (м. Львів) зустріла разом із бійцями—учасниками антитерористичної операції на сході країни. Щоб підтримати українських воїнів колектив подолав півтори тисячі кілометрів.

– До презентованої концертної програми увійшли колядки, українські народні пісні та новорічні вітання. Також ми передали воякам подарунки від львівських волонтерів. Це солодощі, вареники, теплі речі та понад 100 кілограмів ковбасних виробів, – розповів начальник будинку офіцерів Віталій Провозін.

Львів’яни відвідали чимало військових підрозділів. Добрим словом та гарною піснею вони привітали артилеристів, десантників, гірських піхотинців та зв’язківців».

Про це повідомляється в п’ятницю на сайті прес-служби міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів