Сьогодні позиції українських військових на Донбасі обстріляно сім разів (відео)

15:41 2 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: «112 Україна»

Як повідомив у п’ятницю речник прес-центру АТО Леонід Матюхін, з учорашнього вечора російсько-терористичні війська обстріляли позиції військових 16 разів.


Відео: «112 Україна»

Речник прес-центру АТО Леонід Матюхін повідомив сьогодні, 2 січня, в ефірі телевізійних каналів такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Починаючи з 8:40, й до 13:00 бойовики обстріляли наші позиції сім разів. Зі стрілецької зброї бойовики обстріляли Чорнухине  (селище міського типу в Попаснянському районі Луганщини. – ЩЛ»), а з мінометів – Новогригорівку (на Донеччині таку назву мають селище міського типу, підпорядковане Дружківській міськраді, й села в Артемівському, Володарському, Волноваському й Тельманівському районах, а на Луганщині – село в Слов'яносербському районі. – ЩЛ») і двічі – Дебальцеве (місто обласного підпорядковання на Донеччині. – ЩЛ»).

Під обстріл потрапили Троїцьке (на Донеччині села з такою назвою розташовані в Красноармійському, Слов'янському та Ясинуватському районах, а на Луганщині – в Перевальському й Попаснянському. – ЩЛ») та Гнутове (село на Донеччині, підпорядковане Іллічівській райраді міста Маріуполь. – ЩЛ»). Останнє було обстріляне з «Граду».

Телеканал «112 Україна», який передає це повідомлення, також нагадує: «За даними АТЦ, бойовики з учорашнього вечора станом на ранок п'ятниці 16 разів обстріляли позиції військових».

Як інформував «Щоденний Львів», у сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється, що на Донбасі триває процес заміни місцевих бойовиків кадровими російськими військовими.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів