Відрядженим на схід України львівським транспортним міліціонерам передали різдвяні подарунки від дітей

17:55 2 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

Як повідомили в п’ятницю в підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці, правоохоронцям доставили на сході України домашніх пампушків ізапашної куті.

У прес-службі (підрозділі зв’язків з громадськістю) УМВС України на Львівській залізниці розповіли сьогодні, 2 січня:

«Знаючи, як нелегко нашим працівникам, які перебувають в зоні АТО особливо під час свят, працівниками Управління транспортної міліції було прийнято рішення, передати їм частиночку домашнього тепла. У зв’язку з наближенням різдвяних свят начальником Управління МВС України на Львівській залізниці полковником міліції Володимиром Дитюком було прийнято рішення, про відправлення бійцям домашніх пампушків та запашної куті.

– На жаль, нашим бійцям прийдеться зустрічати, ці різдвяні свята за межами дому. Тому керівництвом управління було прийнято рішення про надання їм хоч якоїсь різдвяної атмосфери, – зазначив начальник Управління полковник міліції Володимир Дитюк.

Також у зону несення служби відправлено малюночки дітей Пустомитівської школи №1. Ініціатор цієї ідеї є начальник відділу громадської безпеки підполковник міліції Олег Ковальчук.

– Я також перебував у зоні АТО і прекрасно пам’ятаю, як важко було далеко від рідних і домівки. І коли нам прийшли малюночки від діточок, наше серце сповнилось любов’ю, адже ми усвідомлювали, що стоїмо тут заради їхнього майбутнього. Їхня підтримка у вигляді малюночків надавала нам моральної підтримки, кожний із хлопців взяв собі по малюночку та носив, біля серця. Від того відштовхнувшись у мене і появилась ідея передати малюнки нашим бійцям, – зазначив Олег Ковальчук.

Діти відповідально поставились до створення побажань для бійців в зону АТО. У своїх віршиках діти вітали бійців з Різдвом Христовим та Новим Роком та писали слова, вдячності за їхню відважність та виконання свого обов’язку перед Батьківщиною.

Деякі учні вирішили намалювати клоуна, та зазначили, щоб цей веселий клоун їх веселив, приносив удачу та зігрівав люті морози. Інші учні у вигляді сердечок та голуба мир.

На цих листівках було зазначено: «Я, чекаю на тебе»; «Дякую Вам, що можу вчитись гарних умовах, жити у теплі та достатку, не чути коло себе чутних пострілів гармат. Я, розумію, що не відчуваю те, що відчуваєте Ви. Але точно знаю Вам не легко. Проте, Бог завжди буде з Вами. Моя сім’я кожного вечора молиться за Вас та Україну. І знайте, наші маленькі дитячі серця завжди будуть битись за воїнів нашої Батьківщини. А наші тендітні рученята будуть вимолювати в Господа ласки та милосердя для Вас» такі слова у своєму сердечку написала Настя дорогим солдатам».

Всі малюнки закінчувались словами «Повертайся додому живим».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів