Сьогодні позиції українських військових на Донбасі були обстріляні 13 разів (відео)

19:38 2 січня 2015 р.

Ситуація в зоні бойових дій станом на 2 січня 2015 року

Ситуація в зоні бойових дій станом на 2 січня 2015 року
Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

У прес-центрі АТО повідомили також у п’ятницю, що ворог гатив на Донеччині з реактивної системи залпового вогню «Град»


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 2 січня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Сьогодні ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою. Розпочинаючи з 8-ї години 40 хвилин терористи здійснили 13 провокаційних обстрілів українських військових. Зі стрілецької зброї бойовики обстріляли Чермалик  (село в Тельманівському районі Донеччини. – «ЩЛ»), двічі – Чернухине (селище міського типу в Попаснянському районі Луганщини. – ЩЛ») та новий термінал аеропорту Донецьк.

Під Чермаликом по нашим військовим протягом години вогонь вів снайпер. Він обстрілював наші позиції з крупнокаліберної гвинтівки, знаходячись у житловому будинку на околиці Тавричеського (село в Тельманівському районі Донеччини. – ЩЛ»)

Мінометний вогонь бойовики відкривали в районі населених пунктів Новогригорівка (на Донеччині таку назву мають селище міського типу, підпорядковане Дружківській міськраді, й села в Артемівському, Володарському, Волноваському й Тельманівському районах, а на Луганщині – село в Слов'яносербському районі. – ЩЛ»), Майорськ (житловий масив на північному заході міста Горлівка на Донеччині. – «ЩЛ») та двічі – Дебальцеве (місто обласного підпорядковання на Донеччині. – ЩЛ»).

Під обстріли артилерійських систем противника потрапили населені пункти Троїцьке (на Донеччині села з такою назвою розташовані в Красноармійському, Слов'янському та Ясинуватському районах, а на Луганщині – в Перевальському й Попаснянському. – ЩЛ»), Кримське (на Донеччині таку назву має селище, підпорядковане Дзержинській міськрад, а на Луганщині – село в Слов'яносербський районі. – ЩЛ») та Гнутове (село на Донеччині, підпорядковане Іллічівській райраді міста Маріуполь. – ЩЛ». Останнє було обстріляно ще й з реактивної системи залпового вогню «Град».

Про це повідомляється сьогодні, 2 січня, на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів