Новини Львова (cтор. 7527)

Фото для новини

08:15 2 січня 2015 р.

Нові непостійні члени Ради безпеки ООН запрацювали

У Раді безпеки ООН розпочали роботу п'ять нових непостійних членів – Ангола, Венесуела, Іспанія, Малайзія й Нова Зеландія. Ці країни змінять Австралію, Аргентину, Люксембург, Південну Корею та Руанду й будуть представлені в Радбезі до 31 грудня 2016 року.

Політика

Фото для новини

07:51 2 січня 2015 р.

Нацраду зацікавили шоу телеканалу «Інтер» з Кобзоном

Національна рада з питань телебачення й радіомовлення викличе на найближче засідання керівництво телеканалу "Інтер" і СБУ для розгляду програмної концепції телеканалу. Про це повідомила член цієї Нацради Ольга Герасим’юк у соцмережі.

Політика

Фото для новини

23:58 1 січня 2015 р.

Екс-«прем’єр» терористичного угруповання «ДНР» визнав: «Новоросії немає. Це мрія...» (відео)

Колишній так званий «прем’єр-міністр» фейкової «Донецької народної республіки» Алєксандр Бородай констатує: «Новоросія – це ідея, яка не втілилася в життя».

Політика

Фото для новини

16:12 1 січня 2015 р.

Прем'єр-міністр Росії «вибив» терористам на Донбасі нові «Гради», артилерію й танки, – СБУ (відео)

Керівник уряду РФ Дмітрій Медведєв пообіцяв проросійським бойовикам в окупованих районах Донбасу військову техніку та спеціально підготовлених фахівців.

Політика

Фото для новини

15:20 1 січня 2015 р.

1 січня на Львівщині вже погасили чотири пожежі

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, рятувальники ліквідували займання в Радехівському й Кам’янка-Бузькому районах та в Жовква й Самборі.

Ситуації

Фото для новини

15:10 1 січня 2015 р.

Терористи обстріляли на Луганщині позиції наших воїнів із реактивної установки «Град»

У прес-центрі АТО повідомили в четвер: «Ранок першого дня 2015 року розпочався з обстрілу терористами позицій українських військових в районі населеного пункту Чорнухине»

Політика

Фото для новини

14:32 1 січня 2015 р.

Для власників автотранспорту вводяться з 1 січня чотири додаткові податки (+відео)

Сьогодні, 1 січня, набувають чинності поправки до Податкового кодексу України, згідно з якими вводиться транспортний податок, новий акцизний збір на автобуси і вантажний транспорт, акциз на електродвигуни, а також відновлено акцизний збір на переобладнання автомобілів.

Економіка