Новини Львова (cтор. 7529)

Фото для новини

12:53 31 грудня 2014 р.

У суботу біля пам’ятника королю Данилу у Львові зібрали воїнам 2460 грн, а вчора – 3360

Волонтер громадської ініціативи «Допоможи фронту» Мар'яна Пристай відзвітувала про результати збору 27 та 30 грудня допомоги військовим на площі Галицькій у Львові.

Ситуації

Фото для новини

12:21 31 грудня 2014 р.

Міський голова Львова представив колективу ЛМР свого новопризначеного першого заступника

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, виконувачем обов’язків першого заступника міського голови Львова призначено Віктора Пушкарьова.

Ситуації

Фото для новини

11:25 31 грудня 2014 р.

Наші війська перешкодили російсько-терористичним прорвати фронт на Донбасі, – «ІС»

Народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у середу, що російсько-терористичні війська намагалися впродовж двох діб прорватися в тил позицій українських військ.

Політика

Фото для новини

11:02 31 грудня 2014 р.

На Львівщині внаслідок пожежі в дерев’яному будинку загинув його власник

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 31 грудня о 04:58 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку на вулиці Львівській, 159 у Стрию.

Ситуації

Фото для новини

10:36 31 грудня 2014 р.

Громадський порядок на Львівщині забезпечуватимуть у новорічну ніч 1500 правоохоронців

Як повідомили в середу в обласному управлінні МВС, «для забезпечення громадського порядку під час святкування Нового року у Львові та в області керівництвом ГУМВС України у Львівські області розроблено ряд заходів, якими передбачено створення мобільних груп та додаткових патрулів, до складу яких увійдуть працівники різних служб».

Ситуації

Фото для новини

10:00 31 грудня 2014 р.

Львівська облдержадміністрація закликає святкувати, дотримуючись правил безпеки

У прес-службі ЛОДА нагадали в середу «Щоденному Львову» про необхідність неухильно дотримуватися правил безпечної поведінки під час проведення святкових заходів.

Ситуації

Фото для новини

19:15 30 грудня 2014 р.

Президент України вручив на Львівщині військовим ключі від 59-ти квартир і сто танків та іншу техніку (оновлено, +відео)

Петро Порошенко запевнив у вівторок у Яворові: ««Держава поставила на вістря кута потреби армії не тільки у забезпеченні її зброєю, одягом, харчами, а й у соціальному плані – спорудженні житла для офіцерів, учасників бойових дій і членів родин загиблих воїнів».

Політика

Фото для новини

18:50 30 грудня 2014 р.

Сьогодні терористи обстріляли позиції наших воїнів шість разів (+відео)

У прес-центрі АТО повідомили також у вівторок: «Наші військові продовжують утримувати свої позиції на лінії розмежування, охороняючи мир та спокій на Донбасі, й всебічно сприяють нормалізації ситуації в регіоні».

Політика

Фото для новини

18:00 30 грудня 2014 р.

Оголошено відбір претендентів на посаду директора Львівського театру естрадних мініатюр

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, управління культури ЛМР розпочало відбір претендентів на заміщення вакантної посади директора Львівського театру естрадних мініатюр «І люди, і ляльки».

Культура