Новини Львова (cтор. 7530)

Фото для новини

16:50 30 грудня 2014 р.

Правоохоронці Львівщини вилучили 2622 одиниці піротехнічних засобів (+відео)

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління МВС, «працівники міліції розпочали заходи з виявлення каналів контрабандного ввезення на територію України несертифікованої піротехнічної продукції, місць виготовлення саморобної піротехніки, а також фактів продажу вказаної продукції без відповідних ліцензій МВС України з метою попередження надзвичайних подій».

Кримінал

Фото для новини

16:12 30 грудня 2014 р.

Шахтарям «Львіввугілля» виплатять частину заборгованої зарплати ще до Нового року, – ЛОДА

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, 29 грудня Міненерговугілля виділило для ДП «Львіввугілля» 2 млн. грн., які були скеровані на ПАТ «Львівська вугільна компанія» на виплату частини заборгованої заробітної плати.

Економіка

Фото для новини

15:00 30 грудня 2014 р.

У навчальному центрі Львівської академії Cухопутних військ підписали контракти ще понад 100 воїнів

Як повідомили у прес-службі міністерства оборони України, «ще понад 100 військовослужбовців, які раніше вже служили та брали участь у бойових діях на Донбасі у складі добровольчих батальйонів, пов’язали своє життя зі службою у Збройних Силах України, підписавши контракт».

Ситуації

Фото для новини

14:10 30 грудня 2014 р.

В інтернеті виклали 2411 анкет репресованих українців зі Львівщини

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в Центрі дослідження визвольного руху, відтепер доступні в інтернеті дані про цілі родини, які депортували з України у віддалені регіони СРСР.

Історія

Фото для новини

13:40 30 грудня 2014 р.

Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі ускладнилася, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «Фіксується передислокація і накопичення сил бойовиків в районі міста Щастя, зокрема, поблизу села Старий Айдар, куди терористи перекидають ствольну артилерію, втому числі самохідну, й танки».

Політика

Фото для новини

11:22 30 грудня 2014 р.

3 січня на благочинному концерті у Львові збиратимуть кошти на музичні інструменти школі-інтернату

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у суботу, 3 січня, в ТЦ «Роксолана» відбудеться благочинний концерт «Вчимося музикувати», під час якого збиратимуть кошти для купівлі нового музичного інструменту школі-інтернату №2.

Культура

Фото для новини

11:05 30 грудня 2014 р.

«Львівтеплоенерго» відновило подачу опалення всім своїм споживачам у повному обсязі

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «сьогодні ж усі котельні, ЦТП працюють у звичному режимі, щоб забезпечити подачу теплоносія відповідної температури до будинків».

Ситуації