Завтра о 14.00 у Львові скликають народне віче «Майдан: боротьба за незалежність триває»

22:15 19 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, завтра, 20 лютого, о 14.00 громадськість скликає біля пам’ятника Тарасові Шевченку народне віче «Майдан: боротьба за незалежність триває».

У прес-службі обласної ради повідомили в четвер «Щоденному Львову»:

«Координаційна рада національного спротиву закликає усіх небайдужих львів’ян прийти на народне віче під гаслом «Майдан: боротьба за незалежність триває», яке відбудеться біля пам’ятника Тарасові Шевченку у Львові 20 лютого о 14.00. На віче буде вшановано пам’ять Небесної Сотні та загиблих в АТО.

Громадські активісти запрошують долучитись до віча навчальні заклади, трудові колективи, організації та установи. Громадські активісти закликають:

«На Україну насувається чергова ординська навала. Її мета – забрати нашу свободу і незалежність. а нас зробити рабами російських окупантів.

У битві зі жорстоким та нещадним нападником гинуть наші воїни, мирні люди. Першою прийняла на себе ворожий удар рік тому наша Героїчна Небесна Сотня.

Та війна продовжується й нині. Тільки активні спільні зусилля, наша незламна воля і міцна єдність зупинять оскаженілого агресора, припинять кровопролиття і принесуть перемогу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів