Минулої доби вогнеборці ліквідували на Львівщині вісім пожеж, із них п’ять – в обласному центрі (оновлено: + відео)

17:55 19 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління ДСНС, упродовж доби на Львівщині виникло вісім пожеж.


Відео: прес-служба обласного управління ДСНС

У прес-службі обласного управління ДСНС повідомили сьогодні, 19 лютого, що впродовж доби на Львівщині виникло вісім пожеж. У повідомленні також конкретизують:

«Минулої доби в м.Львові виникло п’ять пожеж. Зокрема, 18 лютого о 23:00 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в безгосподарській цегляній будівлі на вулиці Стрийській. Вогнем знищено будівлю. Пожежу ліквідовано о 23:22.

Також 19 лютого о 00:40 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в безгосподарській цегляній будівлі на вулиці Кульпарківській.  Вогнем знищено дах на площі 200 кв.м. Пожежу ліквідовано о 03:03.

18 лютого о 11:39 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в цегляній господарській будівлі в селі Івано-Франкове Яворівського району. Вогнем знищено дах на площі 20 кв. м. Врятовано: дві будівлі. Пожежу ліквідовано о 12:24.

Також 18 лютого о  13:15 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в триповерховому цегляному житловому будинку на вулиці Куліша в Трускавці. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та перекриття на площі 16 кв. м. та дах на площі 4 кв. м. Врятовано: житловий будинок. пожежу ліквідовано о 13:42 в складі ланки газодимозахисної служби.

18 лютого до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в в цегляному житловому будинку в селі Залужжя Яворівського району. Вогнем знищено дах на площі 72 кв. м, пошкоджено перекриття на площі 70 кв. м. Врятовано: дві господарські будівлі, гараж та літню кухню. Пожежу ліквідовано о 17:04.

В зв’язку з цим Головне управлліня  ДСНС України у Львівській області вкотре наголошує:  шановні громадяни! Бережіть своє життя, життя своїх родин та житло від пожеж.  Памятайте: пожежі легше запобігти, ніж її загасити!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів