У Львівській області зменшився в січні на 15% обіг роздрібної торгівлі

20:00 19 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: comments.ua

Директор депаратменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості ЛОДА Василь Лозинський повідомив у четвер, що обіг роздрібної торгівлі становив у січні 2015 року 3433,4 млн. грн і зменшився проти аналогічного періоду минулого року за порівнянними цінами на 15%.

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, за словами директора депаратменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА Василя Лозинського, обіг роздрібної торгівлі становив у січні 2015 року 3433,4 млн. грн і зменшився проти аналогічного періоду минулого року за порівнянними цінами на 15%. Він також зазначив:

«У структурі обороту роздрібної торгівлі половину обсягів становив оборот торгової мережі підприємств, що є юридичними особами. Близько 21 % – обіг фізичних осіб-підприємців, які мають мережу поза ринками. Частка продажу товарів на ринках становила 29,5%.

Зниження обсягу товарообігу відбулось за рахунок зменшення реалізації різних продовольчих товарів. Мова йде про м’ясо, птицю, консерви, кондитерські вироби, безалкогольні та тютюнові вироби.

Серед непродовольчих товарів в області менше реалізовано товарів парфумерно-косметичних, аудіо- та відео обладнання, автомобілів та автотоварів, а також бензину моторного та дизельного пального. Обіг роздрібної торгівлі у січні 2015 року становив 3433,4 млн.грн. і зменшився проти аналогічного періоду минулого року за порівнянними цінами на 15%. Загальний товарообіг по Україні за січень зменшився на 22,6%».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів