У Львові травмувався будівельник, у Винниках – загинув

10:00 20 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: lv.20minut.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, учора, 19 лютого, близько 16:00 під час проведення будівельних робіт на новобудові житлового комплексу на вулиці Івасюка у Винниках перекинувся автомобільний кран, внаслідок чого загинув працівник 1985 року народження, житель міста Перемишляни.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 20 лютого, «Щоденному Львову»:

«Учора, 19 лютого, близько 16:00 під час проведення будівельних робіт на новобудові житлового комплексу на вулиці Івасюка у Винниках перекинувся автомобільний кран, внаслідок чого загинув працівник 1985 року народження, житель міста Перемишляни. Обставини та причини події – встановлюються. Проводиться дослідча перевірка.

Також вчора о 16:40 під час проведення робіт на будівельному майданчику на вулиці Балтійській у Львові на голову бригадира 1983 року народження, жителя міста Рудки Самбірського району, впала залізобетонна балка. Потерпілого з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, забійна рана тімяної ділянки голови, компресійний перелом хребців грудного відділу хребта, госпіталізовано до травматологічного відділення комунальної 8-ої міської клінічної лікарні. 

Стан на шосту годину 20 лютого – середньої важкості. Причини події – встановлюються. Проводиться дослідча перевірка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів