За 16 днів на Донбасі знищено 1416 російських окупантів та їх колаборантів, – радіоперехоплення

13:18 21 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: durdom.in.ua

Блогер Олег Ярчук укотре оприлюднив дані радіоперехоплень про втрати російських окупантів та їх колаборантів на Донбасі.

«1416 бойовиків загинули в боях на Донбасі лише за 16 днів», – передає сьогодні, 21 лютого, інтернет-видання «7 Днів-Україна», конкретизуючи при цьому:

«Бойовики і російські найманці гинуть на Донбасі тисячами. Це підтверджують і дані радіоперехоплення, оприлюднені в блозі Олега Ярчука.

Відомі нам втрати підрозділів ополчення за період з з 2 до 18 лютого склали убитими – 1416, пораненими – 2690, – так доповіли з Донбасу своїм кремлівським ляльководам. При цьому йти в бойовики і воювати за ефемерні «ДНР» та «ЛНР» місцеві мешканці не поспішають, бідкаються терористи.

«За вказаний період до складу ополчення мобілізовано 322 (велика частина бойового досвіду не має). На виконання вашого розпорядження проводяться заходи з формування зі складу ополчення ударно-штурмових груп підвищеної вогневої комплектації. Перелік необхідного озброєння передається вам окремим листом», – наводить ворог у своїх радіопереговорах чергове підтвердження постачання Росією зброї бойовикам на першу вимогу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів