Сьогодні звільнено з полону 103 наших бійців (відео)

19:53 21 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/EvgeniyGorinov

Прес-секретар Президента Святослав Цеголко повідомив у суботу: «103 українських воїни вже на свободі».


Відео: «112 Україна»

Прес-секретар Президента Святослав Цеголко повідомив сьогодні, 21 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «103 українських воїни вже на свободі. Вони вже в автобусах. Щойно доповів керівник АТЦ Грицак президентові Порошенку».

Раніше Святослав Цеголко повідомляв у суботу на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«У найближчу годину буде звільнено 140 наших воїнів. Серед них наші хлопці захоплені в полон під Дебальцево, а також кіборги з Донецького аеропорту. Про це президентові доповів керівник Антитерористичного центру Василь Грицак».

Своєю чергою, «Громадське телебачення» повідомило сьогодні, 21 лютого:

«Під Луганськом пройшов обмін полоненими. 52 полонених бойовиків так званих «ДНР» та «ЛНР» обміняли на 140 українських бійців. Про це повідомили у прес-службі «Українського вибору», заснованого Віктором Медведчуком, який був присутній під час обміну.

За даними журналіста Інни Варениці, сепаратистам віддали 36 «днрівців» та 16 «лнрівців», а українській стороні передали 103 військовослужбовця, вивезеного з териториї самопроголошеної «ЛНР» та 37 бійців, вивезених з території самопроголошеної «ДНР». Серед звільнених силовиків більше 100 українських бійців, які були взяті в полон у Дебальцевому та ще 5 «кіборгів», – додали у прес-службі «Українського вибору».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів