Новини Львова (cтор. 7526)

Фото для новини

14:20 2 січня 2015 р.

Львівське обласне управління МВС закликає громадян долучатися до запобігання терактам

У відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС стверджують: «Тільки спільними зусиллями ми зможемо не допустити будь-яких проявів терористичних актів на Львівщині».

Ситуації

Фото для новини

13:56 2 січня 2015 р.

Львівська лижниця Ольга Стефанишин – чемпіонка України у гонці на 10 км

У Сколівському районі на навчально-спортивній базі МО України «Тисовець» відбувся чемпіонат України з лижних гонок, чемпіонат України з лижних гонок серед юніорів і юніорок та «Кубок Тисовця» серед юнаків та дівчат.

Спорт

Фото для новини

13:05 2 січня 2015 р.

У військових комісаріатах України розпочалася приписна кампанія юнаків 1998 року народження

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі міністерства оборони України, кращим серед приписників буде запропоновано вступити на навчання до вищих військових навчальних закладів.

Ситуації

Фото для новини

12:48 2 січня 2015 р.

На Донбасі триває процес заміни місцевих бойовиків кадровими російськими військовими, – РНБОУ (+відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також, що минулої доби загинув один український військовослужбовець, ще п’ять було поранено.

Політика

Фото для новини

12:32 2 січня 2015 р.

Державтоінспекція Львівщини просить водіїв і пішоходів зважати на ожеледицю

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління ДАІ, за кермом автомобілів слід бути обачливими при проїзді мостів та естакад, відмовитеся від ризикованих маневрувань, у жодному випадку не перевищувати швидкість і дотримуватися безпечної дистанції.

Ситуації

Фото для новини

12:23 2 січня 2015 р.

У першому кварталі 2015 року будуть переглянуті ціни на газ для споживачів

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, у першому кварталі 2015 року перегляне ціни на природний газ для споживачів з метою зменшення дефіциту НАК «Нафтогаз України» і забезпечення Кабінетом Міністрів фінансування у повному обсязі пільг та субсидій для населення.

Економіка

Фото для новини

11:44 2 січня 2015 р.

Завтра у дворику Львівської Ратуші розпочнуться вуличні театралізовані вистави

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «академічний духовний театр «Воскресіння» запрошує усіх зробити Різдво незабутнім разом з ангелами, які спустяться з небес, щоб запалити Різдвяну зірку і подарувати щастя на весь рік».

Культура

Фото для новини

11:01 2 січня 2015 р.

На Львівщині ув'язнили на п'ять з половиною років винуватця ДТП, унаслідок якого загинула людина

Як повідомили в п’ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, у Самборі засуджено до п'яти років позбавлення волі чоловіка, котрий скоїв ДТП у нетверезому стані.

Кримінал

Фото для новини

10:54 2 січня 2015 р.

На Львівщині 40-річна жінка зізналася у вбивстві свого чоловіка

Як повідомили в п’ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, у Старосамбірському районі жінка завдала своєму чоловіку під час сімейної суперечки ножових поранень у груди.

Кримінал

Фото для новини

10:16 2 січня 2015 р.

Російсько-терористичні війська висунулися на Донбасі на передові позиції, – «ІС»

Як повідомив у п’ятницю народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук, у район Горлівки прибуло свіже формування (до 300 осіб) російських військ, які взяли це місто під свій контроль.

Політика

Фото для новини

09:25 2 січня 2015 р.

У Львові й Сокалі отруїлися чадним газом троє людей, у тому числі – дитина

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі облдержадміністрації, 1 січня о 19:21 отруїлася чадним газом мешканка однієї з квартир на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Олени Теліги в Личаківському районі у Львова.

Ситуації

Фото для новини

09:05 2 січня 2015 р.

Позиції українських військових на Донбасі обстріляно ще 16 разів (відео)

У прес-центрі АТО повідомили також у п'ятницю: «Незважаючи на чисельні провокації бойовиків, українські військовослужбовці впевнено контролюють ситуацію на лінії розмежування».

Політика