Російсько-терористичні війська не припиняють спроб штурму наших позицій під Маріуполем (відео)

09:40 23 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

У прес-центрі АТО повідомили в понеділок: «Ніч у зоні АТО характеризується суттєвим зменшенням обстрілів позицій українських військ».


Відео: Військове телебачення України

На сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook» повідомили сьогодні, 23 лютого:

«Ніч у зоні АТО характеризується суттєвим зменшенням обстрілів позицій українських військ. З 8 години вечора 22 лютого до 6 години ранку 23 лютого противник лише двічі завдавав вогневих ударів.

Зі стрілецької зброї близько 21.30 терористи вели вогонь по Красногорівці (місто в Мар'їнському районі Донеччини. – «ЩЛ»). А о 2 годині ночі артилерійського удару зазнало селище Кам’янка (в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ»). на Донецькому напрямку.

Водночас, бойовики не припиняють спроб штурму наших позицій в Широкине (село у Волноваському районі Донецької області на березі Азовського моря за 23 км від Маріуполя. – «ЩЛ») на Маріупольському напрямку. Опівночі бандформування вкотре невдало намагались атакувати наших військових.

Бій тривав протягом півгодини. Загалом, сили антитерористичної операції продовжують тримати оборону уздовж лінії розмежування, не піддаючись на провокації противника».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів