Терористи вбили трьох учасників маршу за єдність України в Харкові (відео)

14:55 22 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: soborna.com

У Харкові під час маршу єдності стався вибух біля місцевого Палацу Спорту. Двоє людей загинули на місці вибуху, ще одна – від отриманих ушкоджень вже у лікарні.


Відео: «112 Україна»

«У Харкові під час маршу єдності стався вибух біля місцевого Палацу Спорту. Двое людей загинули на місці вибуху, ще одна – від отриманих ушкоджень вже у лікарні», – повідомляє з Харкова журналіст «Громадського телебачення» з посиланням на інформацію, отриману від правоохоронців. У повідомленні також зазначено:

«Постраждало 7 людей. Начальник ГУМВС України в Харківській області Анатолій Дмітрієв заявляє про підозру скоєння терористичного акту.

Робота слідчо-оперативної групи на місці події перебуває під його особистим контролем.

«Коли активісти вибудувались колоною, щоб іти в напрямку площі Свободи, стався потужний вибух. Хода  встигла відійти буквально на 100 метрів», – каже журналістка «IT-Sector».

Серед постраждалих – активісти, міліціонери. На місці вже працюють медики. Перехожих просять не створювати натовп на місці вибуху.

Сьогодні кілька сотень людей вийшли у Харкові на мітингу на підтримку єдності України. В момент вибуху люди почали йти до площі Конституції, де планують провести молебен за загиблими під час Революції Гідності та АТО».

Своєю чергою, агенція Укрінформ повідомила сьогодні, 22 лютого:

«У Харкові вибух на марші за єдину Україну зафіксований біля Палацу спорту. Про це кореспондентові Укрінформу повідомив телефоном волонтер-учасник акції.

«Вибух пролунав близько 13.00 біля Палацу спорту, де формувалася колона демонстрантів у кілька сот чоловік. Ми маємо намір йти до центру міста під прапорами України. За першим відомостями, хтось кинув гранату в колону прямо з машини, що проїздила мимо», – зазначив волонтер.

За його словами, до місця події під'їхала швидка: «Є поранені, є вбитий», – додав волонтер. За зведенням міліції, загинула одна людина, поранені 10. У той же час обласна прокуратура повідомляє про трьох загиблих: двое людей загинули на місці вибуху, ще одна – від отриманих ушкоджень вже у лікарні

Як повідомляв раніше Укрінформ, 22 лютого в Харкові запанірувати кілька заходів до річниці Майдану. Серед акцій – хода активістів та волонтерів від Палацу спорту і хода до площі Конституції на чолі з головою ХОДА Ігорем Райнін».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів