Новини Львова (cтор. 7524)

Фото для новини

13:00 4 січня 2015 р.

На Донбасі триває нарощування російської військової присутності, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «Найбільшим деструктивним чинником ситуації в зоні АТО залишається збереження і нарощування російської військової присутності на окупованій території Донбасу».

Політика

Фото для новини

12:46 4 січня 2015 р.

Президент України вимагає від силовиків рішучіше реагувати на активізацію терористів (відео)

Петро Порошенко заявив у неділю на робочій нараді з керівниками силових відомств: «Активізація терористів та їх спроби провокувати Збройні сили України потребують наших рішучих дій».

Політика

Фото для новини

12:10 4 січня 2015 р.

Уночі 10 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в неділю: «За минулу ніч незаконні збройні формування 10 разів вдавалися до провокацій і відкривали вогонь по позиціях українських військових, використовуючи різні види озброєння, у тому числі реактивну артилерію».

Політика

Фото для новини

23:48 3 січня 2015 р.

Українські військові відбили атаки під Маріуполем (відео)

У ніч на 3 січня бойовики двічі атакували позиції батальйону «Азов» біля села Гранітне неподалік Маріуполя. Противник навіть перейшов річку Кальміус і намагався підійти з іншого боку до позицій українських військових, але атаку вдалося відбити.

Політика

Фото для новини

19:44 3 січня 2015 р.

У російських госпіталях і СІЗО утримують понад 1000 українських військовополонених, – правозахисник

Російська правозахисник Єлєна Васильєва заявила, що в розпорядженні волонтерів є неспростовні докази перебування в російських лікарнях і госпіталях більше тисячі українських військовополонених.

Політика

Фото для новини

18:18 3 січня 2015 р.

90% новорічних салютів у Криму лунали за київським часом

Однин із лідерів кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв повідомив Президенту України Петру Порошенку: «Новорічні салюти за київським часом у Криму становили, за деякими оцінками, близько 90%».

Політика

Фото для новини

13:18 3 січня 2015 р.

Завтра до Львова повернуться бійці четвертого батальйону 24-ї Залізної механізованої бригади

Як повідомив у суботу керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк, у неділю, 4 січня, о 12:45 на головний залізничний вокзал Львова прибудуть потягом бійці четвертого батальйону 24-ї окремої Залізної механізованої бригади.

Ситуації

Фото для новини

12:58 3 січня 2015 р.

Вторгнення російських окупантів на Донбас триває, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «За даними розвідки, фіксується прибуття нових військовослужбовців РФ, а також спроби встановлення єдиного керівного центру над усіма терористичними угрупованнями на Луганщині».

Політика

Фото для новини

12:49 3 січня 2015 р.

81,5% опитаних соціологами на сході України – проти їх приєднання до Росії, – дослідження

Результати соціологічного дослідження, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології, свідчать, що в Одесі й Херсоні прихильників приєднання до РФ – 0,0%.

Політика