Новини Львова (cтор. 7522)

Фото для новини

13:18 5 січня 2015 р.

Голова Львівської облдержадміністрації анонсував стажування молодих людей в ЛОДА та РДА

Як розповіли «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, її очільник Олег Синютка повідомив у понеділок: «Станом на сьогодні ми маємо брак кадрового потенціалу у держслужбі, тому необхідно активно залучати на стажування в обласну та у районні державні адміністрації молодих людей, які би у перспективі були гідною зміною для нинішніх працівників».

Політика

Фото для новини

13:05 5 січня 2015 р.

Українські військові відбили на Донеччині напад окупантів, але їх вторгнення з Росії триває, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також, що в районі селища Тельманове «відбулося переміщення бойовиків, одягнених в українську військову форму нового зразка».

Політика

Фото для новини

11:52 5 січня 2015 р.

Львівське обласне управління МВС анонсує проведення 15-30 січня акції «Квартира під охорону»

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління міністерства внутрішніх справ, департамент Державної служби охорони при МВС України проводить всеукраїнську соціальну акцію «Квартира під охорону».

Ситуації

Фото для новини

11:35 5 січня 2015 р.

Біля головної ялинки Львова розпочнеться о 16:00 майстер-клас з розмальовування персонажів шопки

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 5 січня, всі охочі зможуть взяти участь у майстер-класі з розмальовування персонажів шопки, встановленої біля головної ялинки міста.

Культура

Фото для новини

10:10 5 січня 2015 р.

Сьогодні на Львівщині – ожеледиця, хуртовини й пориви вітру 17-22 метрів за секунду, – ЛОДА

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, синоптики прогнозують: «На дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-західний, 9-14 метрів за секунду, місцями – пориви 17-22 метрів за секунду, хуртовини».

Природа

Фото для новини

09:55 5 січня 2015 р.

Росія продовжує перекидати на Донбас озброєння та окупантів, зокрема – поліцейських із Чеченії, – «ІС»

Народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив також у понеділок: «Перекидання сил і засобів здійснюється потай, техніка підтягується невеликими партіями, жива сила також пересувається невеликими групами».

Політика

Фото для новини

09:25 5 січня 2015 р.

Позиції українських військ на Донбасі обстріляли вчора 10 разів (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в понеділок: «Починаючи з 00 годин 20 хвилин, на Донбасі не прозвучало жодного пострілу. До цього часу незаконні збройні формування 10 разів вдавалися до провокацій і відкривали вогонь по позиціях українських військових використовуючи різні види озброєння у тому числі й артилерію».

Політика

Фото для новини

23:56 4 січня 2015 р.

Сьогодні на Донбасі знищено не менше 16-ти російських окупантів і поранено 42-х, – активіст

Волонтер і координатор конструкторських груп українських безпілотників Алекс Нойт повідомив у неділю, що сьогодні на Донбасі загинули під час бойових дій не менше 16-ти кадрових російських військових, а 42-х – поранено.

Політика