Новини Львова (cтор. 7520)

Фото для новини

10:20 6 січня 2015 р.

У Львові вимагав та отримав хабар директор гаражного товариства

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, директор гаражного товариства «вимагав та отримав від львів’янина неправомірну винагороду у сумі 22,8 тисячі гривень у доларовому еквіваленті за внесення його до списку членів гаражного товариства та надання (визначення) йому у подальшому місця під будівництво гаражу».

Кримінал

Фото для новини

10:10 6 січня 2015 р.

Сьогодні на Львівщині прогнозують пориви вітру

Як повідомили у вівторок у прес-службі облдержадміністрації, сьогодні, 6 січня, на дорогах Львівщини – ожеледиця, вітер – північний, 7-12 м/с, місцями – пориви 15-20 метрів за секунду.

Природа

Фото для новини

09:58 6 січня 2015 р.

У Львові загинув унаслідок пожежі 67-річний чоловік

Як повідомили у вівторок у прес-службі облдержадміністрації, сьогодні, 6 січня о 03:37 в одній із квартир на другому поверсі чотириповерхового житлового будинку на вулиці Івана Франка виникла пожежа.

Ситуації

Фото для новини

09:44 6 січня 2015 р.

Львів’ян закликають святкувати без салютів, феєрверків і піротехнічних засобів

Як нагадали у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, ще в липні сесія міськради прийняла ухвалу № 3706 від 31.07.2014 «Про тимчасову заборону використання салютів, феєрверків та піротехнічних засобів під час проведення масових заходів».

Культура

Фото для новини

09:35 6 січня 2015 р.

Завдяки зібраним на святі «Різдво в Гаю» коштам відреставрують Шевченківський гай у Львові (програма)

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, зі 7 до 11 січня в Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» відбудеться свято «Різдво в Гаю».

Культура

Фото для новини

09:00 6 січня 2015 р.

Родини учасників війни зі Львова отримали різдвяні подарунки українців Німеччини (відео)

Близько ста родин, чиї рідні перебувають на сході в зоні бойових дій, хто втратив чоловіка чи тата, несподівано отримали різдвяні подарунки від української громади Штутгарта в Німеччині.

Культура

Фото для новини

22:38 5 січня 2015 р.

На Донбасі загинули внаслідок ДТП 12 бійців батальйону Нацгвардії імені Сергія Кульчицького (оновлено)

Як повідомили в понеділок у прес-службі Національної гвардії України, 5 грудня під час здійснення ротації добровольців і військовослужбовців за контрактом НГУ в зоні проведення АТО з причини поганих погодних умов відбулось зіткнення військових автомобілів «КрАЗ» та автобуса «Богдан».

Ситуації

Фото для новини

21:48 5 січня 2015 р.

Повідомлення про замінування найбільшого у Львові торгово-розважального центру не підтвердилося

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, сьогодні, 5 січня, було евакуйовано близько 15 тисяч відвідувачів та 470 працівників ТЦ «King Cross Leopolis».

Кримінал

Фото для новини

20:45 5 січня 2015 р.

До Львова повернулися на ротацію зі зони бойових дій військові медики

У Львові зустріли військових медиків Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, які майже три місяці у складі передової мобільної військово-лікарської групи проходили службу в зоні проведення АТО.

Медицина

Фото для новини

19:51 5 січня 2015 р.

Викладач зі Львова навів список тих банків і компаній, від яких вимагатиме користування українською мовою

Старший викладач кафедри програмування Львівського національного університету імені Івана Франка Святослав Літинський склав на перший квартал поточного року список з одинадцяти справ, які він втілюватиме як самотужки, так і з компаньйонами.

Культура