Новини Львова (cтор. 7518)

Фото для новини

13:15 7 січня 2015 р.

Минулої доби полягли троє українських воїнів, – РНБОУ (+відео)

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у середу, що один український військовослужбовець був убитий кулею снайпера біля села Нікішине, другий – загинув при мінометному обстрілі в районі донецького аеропорту, третій був убитий зі стрілецької зброї в районі селища Піски.

Політика

Фото для новини

12:15 7 січня 2015 р.

Сьогодні о 15.00 у львівському храмі Покрови Пресвятої Богородиці – Різдвяний обід для бідних

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у день Різдва Христового, 7 січня, о 15.00 у Львові в Храмі Покрови Пресвятої Богородиці відбудеться Різдвяний обід для бідних та бездомних людей, який щороку організовує Спільнота Святого Егідія.

Культура

Фото для новини

21:54 6 січня 2015 р.

На площу Стефана Яворського у Львові повернувся триметровий різдвяний дідух (5 відео)

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 6 січня, на площі Яворського відбулося вже традиційне для нашого міста відкриття Різдвяного дідуха.

Культура

Фото для новини

21:30 6 січня 2015 р.

Волонтери вкотре передали воїнам на передовій зібране небайдужими львів’янами

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Богдан Масляк повідомив у четвер про те, як доставили допомогу бійцям 24-ї, 80-ї й 93-ї бригад, «Правого сектору» та Окремої добровольчої чоти «Карпатська Січ».

Ситуації

Фото для новини

20:45 6 січня 2015 р.

У Львові – рекордна кількість різдвяних туристів, – «DW» (+відео)

Організатор дійств та фестивалів у Львові Андрій Сидор пояснив журналісту: «Різдво приходить попри всі біди в країні, і кожному хочеться світла, тепла та родинного затишку. А інтерес українців до цього свята дуже великий. Гості їдуть до нас, бо вірять, що коляда і вишиті сорочки – це не атракція для туристів, а це наша традиція, наш спосіб святкування. І ніяка війна не може відмінити Різдво».

Культура

Фото для новини

20:20 6 січня 2015 р.

У 2015 році до лав Збройних Сил України мобілізують 200 тисяч військовозобов’язаних

Військовий прокурор України Анатолій Матіос повідомив у вівторок: «Вже можу вам сказати, що передбачена протягом четвертої хвилі мобілізація у кількості 100 тис. осіб, наступна – 50 тисяч і шоста хвиля – також 50 тисяч».

Політика

Фото для новини

19:42 6 січня 2015 р.

Упродовж двох останніх тижнів на Донбас вдерлися сім тисяч російських окупантів, – правозахисник (відео)

Координатора проекту «Вантаж 2000 з України до Росії» Олена Васильєва повідомила у вівторок: «За останні два тижні ще 7 тисяч осіб було введено до вас, на територію України, з числа російських військовослужбовців».

Політика

Фото для новини

19:28 6 січня 2015 р.

На Донбасі знищено не менше 5,5 тисячі російських окупантів, – правозахисник (відео)

Координатор групи «Вантаж-200 з України до Росії» Олена Васильєва повідомила у вівторок, дуже багато «зелених чоловічків» завозять на Донбас всередині «гуманітарних «КамАЗів» Путіна.

Політика