Новини Львова (cтор. 7517)

Фото для новини

13:23 8 січня 2015 р.

У зону бойових дій вирушили ще 400 десантників 80-ї аеромобільної бригади зі Львова

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, сьогодні, 8 січня, після двотижневої відпустки вирушили на ротацію у зону АТО 400 десантників 80-ї аеромобільної бригади Повітряно-десантних військ Збройних сил України.

Ситуації

Фото для новини

12:50 8 січня 2015 р.

Національні гвардійці відбили напад російських окупантів, яких продовжують перекидати на Донбас, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «Найбільш активне накопичення проросійських військових формувань фіксується на території Донецької області».

Політика

Фото для новини

11:35 8 січня 2015 р.

Москвичка пригрозила планеті у «різдвяному вітанні»: «А якщо будемо програвати – знищимо ввесь світ» (відео)

Прихильниця так званої «новоросії» вирішила оригінально привітати з християнським святом Різдвом всіх людей на планеті – погрожуючи знищити все живе на ній...

Політика

Фото для новини

10:35 8 січня 2015 р.

У Львові прощаються зі загиблими в ДТП національними гвардійцями

Як повідомили наприкінці 7 січня «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 8 січня, о 10.00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла – панахида та прощання із загиблими в ДТП у зоні АТО бійцями Національної Гвардії України Ростиславом Скрутом та Романом Сокачем.

Політика

Фото для новини

09:45 8 січня 2015 р.

Російсько-терористичні війська продовжують перегрупування своїх сил на Донбасі, – «ІС»

Народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у четвер: «Ущільнюються бойові порядки російсько-терористичних військ, в першу лінію висуваються потужні вогневі засоби (артилерія і бронетехніка), у других ешелонах створюються тактичні резерви у вигляді замаскованих «під ополчення» підрозділів російських збройних сил, розгортається повномасштабна система постачання і забезпечення».

Політика

Фото для новини

09:15 8 січня 2015 р.

До Львова повернулися зі зони бойових дій п’ятнадцятеро добровольців-автоінспекторів

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління ДАІ, його співробітники патрулювали в «гарячих точках» і на блокпостах, забезпечували супровід вантажів та стежили за безпекою дорожнього руху.

Ситуації

Фото для новини

09:00 8 січня 2015 р.

Уночі по наших позиціях на Донбасі відкривали вогонь вісім разів (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в четвер: «Незаконні збройні формування, в основному з важкого озброєння – мінометів та артилерії, у тому числі і з «Градів» продовжували провокувати українських військовослужбовців».

Політика

Фото для новини

00:20 8 січня 2015 р.

8 січня на вулиці Львова знову вийдуть із вертепом і колядою волонтери спільноти «Допоможи Фронту» (оновлено)

Волонтери громадської ініціативи «Допоможи Фронту» анонсували в середу, що у четвер також ходитимуть Львовом з вертепом та колядою, й просили впускати їх, якщо постукають у двері.

Культура

Фото для новини

23:45 7 січня 2015 р.

У Львові пригостили різдвяною вечерею майже 400 безпритульних і самотніх людей (відео)

У Львові наварили для святкової вечері для безпритульних і самотніх людей майже двісті літрів борщу, зробили понад сто літрів грибної підливи й спекли півтисячі пампушок.

Ситуації