7 травня проведуть веломарафон «Львівська сотка»

09:30 7 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: news.vash.ua

Спортсмени долатимуть дистанцію довжиною в 100 кілометрів.

«У суботу, 7 травня, о 10:00 громадське об'єднання «Львівський Велоклуб» за підтримки управління молоді, сім'ї та спорту Львова та Федерації велосипедного спорту львівської області, розпочне з площі Ринок у Львові традиційний, наймасовіший аматорський веломарафон Західної України – «Львівська сотка 2016», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Траса марафону складає дистанцію довжиною у 100 кілометрів. Проходження траси фіксується на її контрольних пунктах, а кожен учасник, який встигає за 10 годин доїхати до фінішу, отримає медаль переможця.

Близько 400 велосипедистів із різних міст України, а також таких країн, як Білорусія та Польща, візьмуть участь у цьому веломарафоні. Далі маршрут пролягатиме через  Пустомити – Комарно – Городок – Страдч - Івано-Франкове – Лозино та фініш у Брюховичах.

Начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер зазначив: «Уже традиційний львівський веломарафон дистанцією у сто кілометрів щорічно набирає оберти і ми радо підтримуємо організаторів у цьому. Кожного року все більша кількість населення пересідає на велосипеди, а цей аматорський проїзд є хорошою можливістю для кожного спробувати себе у такому змаганні».

Розклад веломарафону:

7:45 – 10:15 – реєстрація учасників веломарафону на площі Ринок, 1.

10:15 – 10:55 – урочистий парад учасників до місця старту площі Ринок – вулиця Беринди – проспект Свободи – вулиця Академіка Гнатюка – вулиця Листопадового Чину –– площа Святого Юра – вулиця Митрополита Андрея – вулиця Степана Бандери – вулиця Кульпарківська – село Сокільники.

11:00 – загальний страт по маршруту: Сокільники – Пустомити – Щирець – Комарно – Городок – Страдч – Івано-Франкове – Лозино – Бірки та фініш у Брюховичах.

13.30 – відкриття фінішу у Брюховичах.

21:00 – закриття фінішу у Брюховичах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів