9 травня відкриють новий сезон дитячі залізниці Львівської магістралі

23:05 6 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

У понеділок відбудеться посвячення в юні залізничники учнів, які впродовж року навчались у гуртках.

9 травня на трьох маленьких магістралях регіональної філії «Львівська залізниця» відкриють новий сезон поїзної роботи. За традицією, відбудеться посвячення у юні залізничники учнів, які впродовж року навчались у гуртках, а на гостей чекають конкурси, розваги та цікаві подорожі дитячими потягами.

Початок урочистостей з нагоди нового сезону руху потягів на Рівненській дитячій залізниці запланували на 10:00. Львівська маленька магістраль відкриє двері для відвідувачів об 11:00. А дитяча залізниця у Луцьку започаткує новий сезон о 13:00.

Дитячі залізниці унікальні тим, що роботу машиністів, провідників, колійників, начальників станцій, касирів виконуватимуть юні залізничники під наглядом інструкторів. Як розповіли начальники та викладачі дитячих магістралей, до роботи у новому сезоні підготували усе необхідне обладнання, рухомий склад, і, безперечно, маленьких залізничників.

Вартість квитків на проїзд в один бік, – від станції Сонячна до станції Паркова, у потязі «Вітерець» Львівської дитячої залізниці, – вісім гривень для дорослих та чотири  гривні для дітей. Проїхатись потягом Рівненської дитячої залізниці від станції Партизанська до станції Озерна можна за вісім гривень для дорослих та п’ять гривень для дітей. А поїздка туди та зворотно між станціями Росинка та Водограй на Луцькій дитячій залізниці котуватиме 16 гривень для дорослих та 10 гривень для дітей.

Дитячі залізниці працюватимуть у вихідні дні впродовж літа. Про це повідомили сьогодні, 6 травня, в прес-центрі «Львівської залізниці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів