Новини Львова (cтор. 7525)

Фото для новини

12:02 3 січня 2015 р.

Безробіття змусило 32-річну львів’янку красти продукти харчування в торговому центрі

Як повідомили в суботу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, до Пустомитівського райвідділу міліції, звернувся 39-річний працівник одного з торговий центрів району, котрий повідомив, що з приміщення закладу викрали продукти харчування на загальну суму 650 гривень.

Кримінал

Фото для новини

11:54 3 січня 2015 р.

Минулої доби в Львівській області спалахнули вісім пожеж, а з початку року – 21

Як повідомили в суботу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, минулої доби пожежі спалахнули у Львові й Бродівському, Дрогобицькому, Жовківському, Миколаївському, Сокальському та Старосамбірському районах.

Ситуації

Фото для новини

11:38 3 січня 2015 р.

На Львівщині потонула в криниці 81-річна жінка

Як повідомили в суботу в прес-службі облдержадміністрації, 2 січня о 10:54 у селі Корчин Радехівського району впала в криницю та потонула Дарія С. 1933 року народження.

Ситуації

Фото для новини

21:00 2 січня 2015 р.

Прокурору Львівщини запропонували обрати між добровільним звільненням і народною люстрацією (відео)

Нардеп Володимир Парасюк повідомив у п’ятницю: «Навідались з хлопцями до новоспеченого прокурора Львівщини Романа Федика. Поки що тільки попередили...».

Політика

Фото для новини

19:52 2 січня 2015 р.

Народний депутат Надія Савченко голодує в російській в’язниці вже 20-й день поспіль (+відео)

Адвокат Микола Полозов повідомив у п’ятницю: «Сьогодні 20 день голодування депутата Верховної Ради України Надії Вікторівни Савченко в російській в’язниці».

Політика

Фото для новини

17:55 2 січня 2015 р.

Відрядженим на схід України львівським транспортним міліціонерам передали різдвяні подарунки від дітей

Як повідомили в п’ятницю в підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці, правоохоронцям доставили на сході України домашніх пампушків ізапашної куті.

Ситуації

Фото для новини

17:30 2 січня 2015 р.

Секретар РНБО вимагає анулювати ліцензію телеканалу «Інтер»

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов написав листа голові Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрію Артеменку з вимогою анулювати ліцензію телеканалу «Інтер» за трансляцію в новорічну ніч виступів антиукраїнських діячів російської естради.

Політика

Фото для новини

16:22 2 січня 2015 р.

Львівський обласний військкомат інформує про старт вступної кампанії до ВУЗів Збройних Сил України

Обласний військовий комісаріат повідомляє в п’ятницю про те, як вступити у 2015 році до вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів.

Наука і техніка

Фото для новини

15:10 2 січня 2015 р.

Українських воїнів привітали в зоні бойових дій колядники з львівського будинку офіцерів

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі міністерства оборони, творча група також передала захисникам Вітчизни подарунки від львівських волонтерів – солодощі, вареники, теплі речі й понад 100 кілограмів ковбасних виробів.

Культура

Фото для новини

14:35 2 січня 2015 р.

Завтра у Львові прощатимуться з полеглим військовим Іваном Андрухівим

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 3 січня о 10.30 в Гарнізонному храмі святих Апостолів Петра та Павла відбудеться Літургія та прощання, а о 11.30 – чин похорону на полі почесних поховань Личаківського кладовища.

Ситуації