Глава МЗС України Павло Клімкін полетів до США домовлятися про введення в Україну миротворців

19:28 22 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: ipress.ua

Міністр закордонних справ Павло Клімкін повідомив у неділю: «Я в Парижі на шляху до Нью-Йорка. Хотів сьогодні бути у Києві. Та треба встигнути в ООН на дебати в Радбез і зустріч з питань миротворчості».

Міністр закордонних справ Павло Клімкін повідомив повідомив сьогодні, 22 лютого, в своєму «Twiiter»: «Я в Парижі на шляху до Нью-Йорка. Хотів сьогодні бути у Києві. Та треба встигнути в ООН на дебати в Радбез і зустріч з питань миротворчості. Звідти знову в Париж, але на зустріч чотирьох «нормандських» міністрів. Подивимось, чи є у Росії хоч якась готовність справді працювати над виконання Мінська».

Агенція Укрінформ, яка теж передає сьогодні, 22 лютого, це повідомлення, додає також: «Нагадаємо, переговори між міністрами закордонних справ України, Росії, Німеччини та Франції пройдуть у вівторок, 24 лютого у Парижі. Нагадаємо, Рада національної безпеки і оборони схвалила звернення до ООН і Євросоюзу щодо розгортання в Україні місій з підтримання миру і безпеки. На переконання секретаря РНБО Олександра Турчинова, МЗС України підготує звернення і Верховна Рада України підтримає прохання до ЄС та ООН про введення миротворчих контингентів в Україну».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів